Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (17/44) > >>

Elisabeta:
Oricum, asigurati-va ca aveti numarul de telefon al lui Gigi.

Buna dimineata. Unde gasim nr. de telefon al lui Gigi?

admin:
Pe site www.singlescamp.ro la Contacte.

nico_gl:

--- Citat din: vasile ili din Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 12:56 ---Marga, eu trec vama pe la Albita, apoi Husi, Barlad, Tecuci, mai departe Brasov, Sibiu. Daca poti veni vineri dimineata la Tecuci, atunci e bine. Altfel imi trebuie 2 ore in plus in o directie si alte 2 in alta. E prea mult.  ;)
Nico-Gl la fel, daca poti sa vii la Tecuci, atunci putem merge impreuna mai departe. :-\

Livia Petruse eu planific sa trec prin Brasov vineri aproximativ pe la orele 11-00 -13-00. :)

--- Terminare citat ---
Pt. Vasile ILI.
Iti multumesc mult de oferta! In jur de ce ora ajungi in Tecuci? 

carly:
Multumesc SIMONA_ARAD, hai sa vorbim la telefon, nr meu este 0740-353959  :flori:

vasile ili:

Pt. Vasile ILI.
Iti multumesc mult de oferta! In jur de ce ora ajungi in Tecuci? 

Nico-Gl, uite, cum sta treaba. Joi sant la Iasi si lucrez pana seara acolo. Pana la mesajul acesta al tau, ma gandeam sa merg prin Bacau, apoi Brasov, si mai departe. Acelasi timp imi i-a sa merg prin Vaslui, si daca mergi cu mine, atunci fac un popas la Tecuci, de acolo la 8 dimineata plecam. Daca e bine, da-mi un numar de contact sa ne putem suna. Eu acum nu am inca o cartela din Romania, numai din R. Moldova, (+37369119303). Pana joi o sa am si din Romania, desigur, ca il transmit prin un sms. Daca nu mergi cu mine, atunci o i-au pe celalat drum, prin Bacau si acolo si ma opresc pe noapte. Da-mi de stire ce decizi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă