Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
Marga:
Bine ca ai ajuns acasa !! Si noi te îmbrățișăm, iti uram sarbatori fericite si sa ne revedem cu toții cat mai curând! ( oricum trebuie sa ne intalnim la botez! I-am spus lui Bruno, am o presimtire ca vor fi gemeni. Trebuie sa ne pregătim, nu gluma!!)
Elisabeta:
Chiar ma gandeam ca despre intoarcerea ta acasa nu stiu nimic. Ma bucur ca ai ajuns pana la urma acasa-sanatoasa!!!
Eu m-am incarcat cu energie pozitiva , care sper sa ma tina pana la urmatoarea intalnire ( doar urmeaza botezul, nu?).
Draga mea Lili a fost o bucurie sa te cunosc, si mie deja imi este dor de tine si de toti ceilalti.
Sa auzim numai de bine, sarbatori fericite!!! Te imbratisez cu drag, Erzsi.
admin:
Nici nu puteti sa va dati seama ce e in sufletul unui organizator cand afla ce legaturi se creeaza in urma unui eveniment de a carui "vina" se face.... :)
Un grup care m-a umplut de bucurie, de optimism, care a readus scanteia care m-a animat in 2010...Si atunci lumea povestea aici, se bucura de noile prietenii, s-a tinut topicul deschis mult timp dupa....Acesta este cu adevarat spiritul SC, pentru acesta m-am chinuit aproape 7 ani....Mi se umple inima de fericire vazand atatia oameni buni, placuti, deschisi, petrecareti stransi in jurul unui proiect caruia la inceput nimeni nu-i dadaea vreo sansa... ???
Vad ca s-a scris pe aici ca s-ar dori mult o reintalnire a acestui grup....Este destul de greu, dar sa stiti ca am sa incerc....Dupa ce l-am vazut pe Bruno intors de 3 ori din drum, dupa ce am vazut cum v-ati luat ramas bun unul de la altii, dupa ce am revazut filmuletele, ma gandesc serios la posibilitatea tehnica pt un reload.... ::)
Ati fost un grup de nota 10! Si ar fi pacat sa nu va mai intalniti odata! Ma gandesc la zona Cluj pt ca de acolo au venit cei mai multi....Stiu ca e greu pt Constanta....dar am inteles ca Bruno este un conducator auto f.bun asa ca....ce ziceti? V-as propune un eveniment simplu, cu cat mai putina cheltuiala cu putinta, poate sa gatim noi acolo...
Marga:
Da! Da! Da! DESIGUR! VENIM! Promit sa mănânc tot ce gatiti! (ca la gătit nu ma pricep). Dar ce facem?? Așteptam pana la botez?
Elisabeta:
*|* *|* *|*Oau, ce fain ar fii sa ne vedem iara toti!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă