Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (31/44) > >>

wonderland:

--- Citat din: vasile ili din Luni, 07 Decembrie 2015, 20:34 ---Cine esti?

--- Terminare citat ---
Daca ma intreba  valipetre, cel nou intrat, mai necredincios decat Toma, raspundeam ca sunt un mesaj automat care pacaleste oamenii sa trimita banii pe excursii care nu se țin. :2funny: :happy: (scuze admin,  :kissing:, nu m-am putut abtine)

Scuze si tie vasile ili...
Sunt o moldoveanca de dincoace de Prut. (apropo nu doar Ardealul are locuri frumoase si interesante si in Moldova - Bucovina avem destule minunatii de vazut si respirat)
Am avut ocazia anul trecut sa fac cateva drumuri scurte, cu treburi de serviciu, si  petrec cateva zile in Chisinau. Atunci m-am indragostit de acest oras verde si de niste oameni tare talentati, sufletisti si entuziasti.

:oops: :offtopic:

On topic - nu pune nimeni nicio poză? Un peisaj, un aranajament culinar, un dans, ceva?... :(

vasile ili:

--- Citat din: wonderland din Luni, 07 Decembrie 2015, 21:30 ---Daca ma intreba  valipetre, cel nou intrat, mai necredincios decat Toma, raspundeam ca sunt un mesaj automat care pacaleste oamenii sa trimita banii pe excursii care nu se țin. :2funny: :happy: (scuze admin,  :kissing:, nu m-am putut abtine)

Scuze si tie vasile ili...
Sunt o moldoveanca de dincoace de Prut. (apropo nu doar Ardealul are locuri frumoase si interesante si in Moldova - Bucovina avem destule minunatii de vazut si respirat)
Am avut ocazia anul trecut sa fac cateva drumuri scurte, cu treburi de serviciu, si  petrec cateva zile in Chisinau. Atunci m-am indragostit de acest oras verde si de niste oameni tare talentati, sufletisti si entuziasti.

Multumesc de informatie Wonderland. Simte-am eu ceva comun sufleteste. Prin zona Moldovei si Bucovienei am avut parte sa o vad de mai multe ori ca Ardealul. Am vizitat Manastirele, am trecut pe la Durau, Vatra Dornei, Bacau, Galati, Iasi desigur... La Iasi vin destul de des deja, aproape o data in saptamana. Bucuros de cunostinta virtuala Wonderland.  :kissing:

:oops: :offtopic:

On topic - nu pune nimeni nicio poză? Un peisaj, un aranajament culinar, un dans, ceva?... :(

--- Terminare citat ---

wonderland:
In concluzie toată România e frumoasă.

--- Citat din: vasile ili din Luni, 07 Decembrie 2015, 22:22 ---Bucuros de cunostinta virtuala Wonderland.  :kissing:

--- Terminare citat ---

Încântată și eu de cunoștință, (cine stie, poate ca doar deocamdata virtuală  :angel:), vasile ili.   Sau să sa zic Înălțimea voastră?  :bow:  :kissing:(așa am citit la impresii... :giggle:)

PS - o mica observatie... tehnica. E valabilă pentru toti utilizatorii noi ai forumului, așa ca am scris aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.msg116003.html#new

Mokika:

krondia:
Bravo, Monica  :applause: Mulţumim!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă