Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015

<< < (23/33) > >>

admin:
Maria, astept de la Samiza un raspuns, si-l postez intr-o ora. Daca ai platit e ok, nu-ti fa nici cea mai mica problema.

Am rugamintea sa-mi raspundeti daca doriti sa participati la cina traditionala organizata de hotel. Pe Email, cu reply, nu aici.

maria2015:
Multumesc. O sa raspund imediat ce primesc mailul.

admin:
L-am transmis chiar acum. A fost omisiunea mea...Scuze!   :-[ :flori:

admin:
In Email-ul transmis era continuta si propunerea de a participa la o seara traditionala organizata de hotel. Am discutat azi cu directoarea locatiei cum o sa poata cei neinscrisi sa serveasca masa. Mi s-a spus ca evenimentul are loc afara si intr-una dintre sali, urmand ca alta sala de restaurant sa fie folosita pentru masa a la carte. Deci cine nu participa are posibilitatea de servi masa intr-una dintre salile de restaurant, dar evident ca nu intr-un cadru organizat d grup, ci individual. Pt ca sunt mai multi cei care si-au exprimat intentia de a participa la cina, eu ca organizator am sa merg cu ei. Nu ma pot imparti in doua, sper ca ma intelegeti.... :)

simo arad:
Gigi si eu ma inscriu la seara traditionala organizata de hotel. Iti amintesc ca eu vin direct la Herculane din Arad.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă