Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Tarile Nordice 27 iulie - 6 august 2016
EmBo:
Atentie la data de desfasurare a croazierei de la Stockolm, anul acesta a fost organizata doar in perioada 27 iunie - 09 august. Probabil acelasi interval va fi si in 2016. Fiind plasata in penultima zi a excursiei si avand data limita 9 august, data de inceput a intregii actiuni trebuie sa fie la sfarsitul lui iulie.
admin:
Binevenite hartile Emil! Doream sa le postez si eu cu traseele gandite toamna trecuta, dar mai erau de pus la punct cateva detalii si am lasat deci pt mai incolo...O observatie doar la ce ai facut: intre Copenhaga si Oslo calatorim cu avionul, deci trebuie scoasa distanta aceea.
Despre croaziera de la Stockolm, culmea fara sa verific intervalul in care se desfasoara, am gandit-o pt 8 august, ziua mea. Mi-ar face mare placere sa o petrec intr-un astfel de mod...Si as continua traditia de a-mi petrece ziua de nastere in Singles Camp: Cheile Nerei, Maramures, anul acesta in Setenil de Bodegas - Ronda - Torremolinos... :)
Sa inteleg ca o sa-mi fi din nou coleg de camera? ::) :)
EmBo:
Ok, am refacut harta:
De data aceasta sunt numai 1686 km :).
EmBo:
Ma bate gandul sa vin si eu. Aveam in plan ca in viitorul apropiat sa fac o croaziera prin fiordurile Norvegiei, dar ma mai gandesc si poate vin cu voi.
In ceea ce priveste microbuzul, opinia mea este ca unul de 16 locuri este mai potrivit, datorita confortului superior oferit si avantajului unui grup mai mare, contribuind si la reducerea costului total (presupun).
florenta.v:
*|*Daca pe 8 august, de ziua ta Gigi, suntem in croaziera, pe 31 iulie, de ziua mea vom fi la Copenhaga? :applause: :applause: :flori: :flori:. Cand am facut rezervarea, m-am gandit ca ar fi minunat ca perioada excursiei sa cuprinda si data re 31 iulie! *|* *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă