Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Descopera Dobrogea de Nord 7 - 9 august 2015
cris_gl:
Buna mih_45 , nu cred ca ai cum sa recuperezi masina .De la Jurilotca - Histria se va iesi spre Constanta si de acolo spre Bucuresti pe autostrada , cred. Cu siguranta te va lamuri Gigi .
admin:
Da, asa este, nu ne mai intoarcem la Braila. De la Jurilovca o luam spre Slobozia si apoi spre Bucuresti. Imi pare rau.. :-[
Liliana Tudorache:
Pai, da. As vrea sa merg si eu.
clara39:
buna seara fiind din Iasi ma gandeam si eu sa vin cu masina pana la Braila....dar la intoarcere nu treceti prin Harsova?..sunt maxi..camla fiecare ora spre Braila....si asa sa pot participa si eu?
admin:
N-am mai intrat pe aici...am fost plecat mai multa vreme in actiunile noastre si doar acum am un pic de ragaz...
Raspund: Clara39, se trece prin Harsova la intoarcere, asa cum am si descris traseul.
Un filmulet primit de la Iulian (multumesc din nou :flori:), despre Braila:
! No longer available
Pana plec in Retezat vor fi definitivate si cazarile, asa ca maxim marti seara le veti putea vedea.
Ma bucur ca mai multi braileni mi-au transmis ca vor sa se intalneasca cu grupul, iar cativa chiar sa-l insoteasca mai departe...Este important sa simti atmosfera unui oras prin cei de acolo...Imi pare rau ca nu o sa ajung si eu acolo, mi-am promis insa ca in primavara la Sarbatoarea scumbiei din Galati am sa vin sa stau cateva zile in zona.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă