Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 11 – 14 iunie 2015  (Citit de 57524 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 11 – 14 iunie 2015
« Răspuns #60 : Joi, 04 Iunie 2015, 18:31 »
oo...creste grupul din Constanta  si eu sunt tot din Constanta.
Daca nu e prea de diminetata , puteti merge cu mine , pe la 3.50-maxim 4 .

Offline virgil

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #61 : Joi, 04 Iunie 2015, 23:32 »
Salutare tuturor!

Eu o sa vin din Oradea, cu masina.

Daca vine ceva de pe traseu (Arad, Timisoara etc) sau din imprejurimi, poate sa ma anunte si mergem impreuna.

Offline carmen5tudor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #62 : Vineri, 05 Iunie 2015, 11:56 »
Salut constantencele  Doina si Rodica ....Ma bucur deja sa va cunosc.  ne sfatuim sigur  eu am 0722240713 daca e OK poate mi le dati si pe ale voastre sa vedem cu ce masina mergeeeeeemmm! :dance:

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #63 : Vineri, 05 Iunie 2015, 16:04 »
M-am inscris si eu pentru unul dintre cele doua locuri libere, am facut rezervarea pe site.
Pentru deplasare optez pentru un loc in microbuz (care, din cate am inteles, va fi un autocar de 30 locuri):

1. Cristina V.
2. Luci S.
3. Violeta V.
4. Adriana A
5. Mihaela S.
6. Simona V.
7. Rodica I.
8. Virginia O.
9. Catalin D.  - urcare din Craiova
10. Brasov Monica
11. Meli S.
12. Cristi B.
13. Aurelia M
14. Mariana P.
15.Gura-Rosie urcare din Craiova
16. Doina S.
17.Liliana P.
18.Nicoleta B.
19.Mihai M
20. Carmen Tudor
21. Dani         
22. Carmen Sandu
23. Emil B.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #64 : Vineri, 05 Iunie 2015, 16:17 »
OK , O sa te sun,  Carmen , dar poate ne vedem toate trei, daca mai vrea si altcineva ... cu mare drag . :)
Eu dau cateva repere , daca aveti alte idei …
Sambata /duminica ,  orele 17 / 18  , la  Vila Reyna  sau  Rest Harlequin *|*

Offline aaaddd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #65 : Sâmbătă, 06 Iunie 2015, 15:44 »
Buna tuturor! Eu sunt Adina, pentru cei care nu ma cunosc si vin din Tg. MURES. Nu ma pot conecta la microbuzul de Bucuresti, am incerca sa gasesc o cale cu microbuze dar e destul de complicat. Virgil din Oradea, daca te avantajeaza si pe tine, putem sa ne vedem in Timisoara si sa mergem impreuna. Adresa mea de e mail este: adina_alex_moraru@yahoo.com. Acolo putem stabili detaliile.

Offline virgil

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #66 : Duminică, 07 Iunie 2015, 21:02 »
Adina,

Ti-am lasat un mail!

Offline doina sas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #67 : Luni, 08 Iunie 2015, 11:21 »
oo...creste grupul din Constanta  si eu sunt tot din Constanta.
Daca nu e prea de diminetata , puteti merge cu mine , pe la 3.50-maxim 4 .

buna rodica,se apropie cu pasi repezi momentul plecarii.

Poate  ne auzim la telefon,nr meu este 0742210186.

Viva

• Vizitator
« Răspuns #68 : Miercuri, 10 Iunie 2015, 21:12 »
Draga Sel, sunt convinsa ca urmaresti cel putin acest topic...ne vedem maine, nu-i asa? Poate, pt ca practic tu ai rolul lui Gigi in aceasta excursie, ar fi fost bine sa ne dai un semn de viata! Asa ca de ultim moment! Pe maine atunci!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #69 : Joi, 11 Iunie 2015, 08:41 »
Deja ati si plecat, dar tin sa-ti raspund eu Violeta, Sel nu are cont (inca) pe forum. Eu sunt organizatorul, el insoteste grupul si asigura urmarirea si desfasurarea programului asa cum l-am prezentat eu.
A ținut legătură cu mine, cu șoferul și ghidul, iar eu am considerat ca lucrurile sunt clare, ora, mașina,  șofer,  totul este aici pe topic. Știu...lipsește indemnul meu la veselie.
Dar niciodată nu e prea târziu, așa ca pe lângă urarea de "voie buna!" va transmit așa cum am facut-o intotdeauna: lăsați problemele acasă,  ganditi-va ca mergeți sa va distrați,  nu sa găsiți cusururi, nu sa-i încărcați pe alții cu lucruri care generează disconfort sau creează disconfort. Drum bun și timp minunat! V-as transmite de aici din Italia ceva soare, oricum mie obisnuit cu racoarea muntilor, mi se pare ca e prea mult...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #70 : Duminică, 14 Iunie 2015, 17:11 »
Am revenit si eu de cateva ore acasa din Italia si pt ca nu am mai avut cand sa va dau unele explicatii legate de transport si costuri, desi cred ca Sel vi le-a transmis deja sumar, tin sa vi le transmit detaliat pt ca asa v-am obisnuit.  :)

Pt ca la microbuzul de Bucuresti s-au inscris mai multi decat capacitatea maxima - adica 19 locuri si nu puteam lasa persoane fara solutie de transport pana la Sasca, am luat decizia - anuntata deja pe forum - sa inchiriez un miniautocar de 30 locuri. Tariful pt acesta este de 3.5 RON + TVA/km (in loc de 2,1 - 2.2 RON + TVA pt microbuz de 19 persoane).  Din Bucuresti Militari pana la Sasca Romana sunt 530 km, deci dus si intors = 1060 km.
Calculatie: 3,5 x 1060 x 1,24 = 4.600 RON. La aceasta suma se adauga cazarea si masa soferului. Daca miniautocarul ar fi fost plin, atunci fiecaruia ii revenea de plata cca 165 RON, in cazul acestei excursii insa au fost doar 21 persoane din Bucuresti si 2 din Craiova. Deci calculat, rezulta in jur de 200 de RON/persoana. Dar pt ca fiecare v-ati facut un plan de buget de excursie, iar eu v-am anuntat initial 176 RON daca microbuzul nu e chiar plin si cca 160 RON daca se imbarca 17 persoane (adica plin) am considerat ca e greseala mea de antecalculatie, previziune si comunicare si am achitat personal diferenta de 25 RON/persoana pt a va putea incadra cu totii in ceea ce am anuntat ca maxim, adica 176 RON/persoana). Sel v-a solicitat 175 RON/pers pt cei care ati calatorit din Bucuresti si 100 RON pt cei care s-au imbarcat din Craiova, totalul incasat de la voi fiind deci de 3.875 RON. Diferenta de pana la 4.950 a fost achitata de mine scriu asta doar ca explicatie, in nici un caz pt altceva.  :) Nu as vrea sa intelegeti sau sa interpretati in alt fel. Ma cunoasteti destul de bine si stiti cum procedez pt ca totul sa fie ok si lumea multumita.

Chiar daca eram la mii de km de voi sa stiti ca am fost aproape...Am stiut mereu ce se intampla. Ne-am tot sunat cu Sel, am discutat, mi-a spus cum s-a rearanjat totul...Ma bucur ca s-a reusit sa se faca intreg programul sa vedeti ceea ce am propus in organizarea acestei excursii. Si uite ca si fara mine a fost vreme buna, a mai cazut un mit, nu eu sunt cel cu noroc ci VOI!  ::) :) Timpul bun a contat foarte mult...sunt sigur ca ati apreciat si realizat asta. Altfel arata un peisaj pe ploaie sau vant si altfel pe timp frumos...

Am aflat ca ati facut in jur de 9 ore si ceva pe intreg traseul de chei, pt asta trebuie sa va felicit sincer, este un record!  :thumbup:  :applause:

Mi-ar face mare placere sa citesc ce ati simtit vazand peisajele ce se deschid pe valea Nerei, trecand balcoanele, apoi reactia pe care ati avut-o vazand apele Lacul Dracului si al Ochiul Beiului...Cum vi s-a parut parcursul Semeringului, ce impresie v-a facut Cascada Bigar, daca ati gasit interesant Teatrul din Orsova. Cum v-ati distrat, ce ati facut serile... Si poate si niste poze... :)

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #71 : Duminică, 14 Iunie 2015, 20:21 »
Suntem pe drumul de întoarcere,  obosiți dar victorioși. Cu modificari de ultim moment legate de problema curelei,  astăzi am finalizat integral programul inițial. Revenim cu amănunte și poze.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #72 : Duminică, 14 Iunie 2015, 21:13 »
Bravo! Va asteptam!  :dance: *|* :thumbup:

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #73 : Duminică, 14 Iunie 2015, 21:40 »
O prima  imagine,  pentru introducerea în atmosfera.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #74 : Duminică, 14 Iunie 2015, 22:24 »
Încă una,  postata din autocar, în drum spre București.