Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015
admin:
Am ales ca toata lumea sa aiba o singura optiune, considerand ca astfel rezultatul o sa fie mult mai apropiat de cel care o sa fie la inscrieri. Nu prea pot risca sa lansez actiuni care nu se apropie de 100% grad de ocupare...Timpul e scurt acum...
N-am lasat mai multe optiuni si pt a preintampina unele neintelegeri. Se intampla nu des, dar totusi semnificativ, ca cineva sa se inscrie la 20 vacante...Multi nu citesc, nu se informeaza si apasa pe "bumb" evaluand asta ca o chestie informativa pt noi. Doar ca Samiza trimite Email-uri, suna, pt ca trebuie sa tratezi totul ca facut responsabil...Si pierzi timp..Pretios...In situatia chestionarelor, cand am mai trimis am patit acelasi lucru. Mai multi s-au inscris la 75% din actiuni sau chiar la toate. Si nu pot depista asta, mie imi apar doar voturile/actiune. Si va dati seama cat de viciate sunt rezultatele. Asa ca prefer sa limitez la un vot, desi sunt constient ca sunt persoane care ar dori sa participe la doua excursii...
codrina:
Ai dreptate...e și cazul meu...
Mari_a:
Da, intr-adevar, este greu sa te decizi la una singura! Ce sa aleg dintre Pozar, pe unde am trecut odata, ori insula greceasca despre care am citit numai de bine, ori Turcia pe corabie (Doamne, cum te simti ca femeie in Turcia! ::) Turcii inca mai fac complimente, era s-o marit acolo pe fosta soacra! ;D ) Ce sa mai zic de Delta/mon-amour, de Cheile Nerei unde am fost si as mai vrea, de Maramu unde n-am fost, dar vreau
Rentzi:
:angel: Poate un chestionar cu primele 3 optiuni, in ordinea preferintelor... Pentru ca si eu as merge si in Samothraki si poate prin Bulgaria si/sau Cheile Nerei.... >:D
codrina:
Nu cred ca sunteți singurele care își doresc sa meargă în mai multe excursii...eu de exemplu...as vrea și în Cheile Nerei. ..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă