Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015

<< < (2/39) > >>

admin:
Rentzi da, cred ca asta ti se potriveste perfect! Cum esti mare iubitor de navigatie (si mai nou si de placa... :)), sigur o sa-ti placa mult! Ieri dupa ce am postat pe forum mi-a scris Doina, o cunosti bine pt ca am fost impreuna anul trecut in Austria. A facut o croaziera exact ca aceasta dar in Grecia si a venit acasa foarte incantata. Sa vedem ce iese la vot sau chiar si aici, daca se strag 12 persoane... si vad ca 2 ati fi deja dispusi...pot incepe sa concretizez calatoria. Sa stabilesc perioada, sa ma interesez de zboruri...

admin:
Dupa o ora de la inceperea votarii, vad ca in poll position este aceasta vacanta, cu 4 puncte...

Rentzi:
Este Duminica, intai merge lumea la biserica, apoi se mirueste si ia anafura, mai sta de vorba mai face o plimbare, urmeaza masa de pranz, un somnic si abia pe seara voteaza.... Uite, nici eu nu am votat inca.... dar ma pregatesc!
Intrebare: am un singur vot, dar as vrea sa merg in mai multe actiuni, cum se rezolva?

MAC:
Foarte faina ideea.Daca n-a fost sa fie golfuletele din Croatie,sa fie cele din Turcia!
Pentru mine... anul viitor. :-\

cris_gl:
am votat  Turcia pentru ca imi place teribil  ( chiar daca nu stiu perioada si nu stiu daca as putea merge) , dar as fi  votat si Grecia  .Poate  ar mai trebui inca o lista cu cea de a doua optiune . Sunt prea tentante actiunile  .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă