Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
Necula Mihaela:
Cine mai doreste Capra la protap? *|* *|* *|*
MARC:
Cineva care-si doreste sa stea toata noaptea pe BUDA! :box:
krondia:
Eu una mă voi gândi de acum de două ori înainte să savurez această specialitate care mi se păruse inițial foarte bine gătită, gustoasă... nu știu de unde starea de rău pe care am avut câțiva tocmai în ultima noapte
Și, pentru că veni vorba de capre, am înțeles că insula ar avea 2.500 de locuitori și 7.500 de capre...nestresate aș adăuga eu și atletice... le-am întâlnit inclusiv pe la cascadele mai greu accesibile din canionul Fonias
krondia:
Sanctuarul Marilor Zei
admin:
Definitely - este genul de loc pe care il prefer pt vacanta... :) Munte, mare, nu ticsit de turisti, nimic comercial...Sunt convins ca celor carora le place o vacanta altfel decat a sta tolanit la soare le place mult acolo...Ai ce face si vedea! Poti face drumetii, poti face baie in cele mai minunate locuri...Ce poate sa fie mai apropiat de natura, de relaxant... ::) Dar din cate am vazut si mi s-a povestit nu este deloc potrivit pentru cei care asteapta plaje largi, nisipoase tapetate cu chioscuri de bere, cola si kurtos kalacs... ???
Felicitari si multumesc mult Krondia pt modul in care transmiti informatiile si arati si celor care nu au fost inca in acele locuri - ceea ce se petrece acolo, ce vizitati...Am urmarit ceea ce ai transmis din Delta si acum ce ai scris despre Samothraki. Imagini cu indicatii, cateva detalii - mai mult decat suficient incat cineva sa-si faca o impresie despre ce gaseste acolo. Si vad ca la fel ca Wonderland si mai multi de aici care-si folosesc din timpul liber pt a impartasi cu ceilalti bucuria locurilor, a momentelor petrecute in grup, ai inteles cat de important este ca ceilalti sa inteleaga cum se desfasoara lucrurile in actiunile noastre! :) Deci bine ai venit in Golden Club Singles Camp!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă