Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
krondia:
Am umblat noi pe coclauri dar am mai făcut și câte o baie în mare.
Plaja Pachia Ammos, singura plajă cu nisip accesibilă de pe uscat
Plaja de lângă localitatea Therma (noi îi spuneam La Pietroaie... din cauza pietrelor din apă)
wonderland:
Doamneeee, prin ce minunatie de insula v-ati plimbat :slap:
Sa va fie de bine, dragilor.
krondia, jos palaria pentru imaginile postate. cum mai spuneam, esti un adevarat foto-jurnalist de bord :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cz_irina:
se pare ca nu pot posta nicio fotografie....pacat
cristinaB:
irina,
aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg24396.html#msg24396
gasesti cum se face postarea fotografiilor pe acest site!
krondia:
wonderland, mulțumesc! :coolsmiley:
Samothraki a fost o surpriză foarte plăcută și pentru mine. Am mai fost și în alte insule din Grecia dar nicăieri nu am făcut atât de multe drumeții. Pentru mine a fost perfect să încep ziua cu o plimbare pe munte și să o închei cu o baie în mare.
Cei care au venit mai mult pentru plajă și baie poate au fost puțin decepționați pentru că pe toată insula sunt numai vreo trei plaje amenajate și doar una cu nisip. Nici urmă de blue flag și papucii de baie sunt mai mult decât necesari.
Nici traseele pe munte nu sunt toate ușor accesibile, trebuie avut un minim echipament și ceva condiție fizică dar peisajele și răcoarea piscinelor de la baza cascadelor merită orice efort. Mă bucur că am văzut canionul Fonias, este cel mai spectaculos.
Poate postează cineva fotografii și din excursia în jurul insulei la care nu am participat. Tot la munte m-a tras ața dar, cum nimic nu e întâmplător, am mai descoperit o cascadă care părea să fie cunoscută doar de localnici
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă