Admin, mulţumesc, înseamnă mult pentru mine.
Samothraki a fost prima mea opţiune la sondajul din primăvară, cum sunt mare iubitoare de munte, ştiam că va fi dragoste la prima vedere.
Ceva emoţii am avut pentru că informaţiile despre această insulă sunt destul de puţine şi nu ştiam exact cât de sălbatică este.
Am avut însă surpriza să descopăr o insulă surprinzătoare, aridă şi răcoroasă în acelaşi timp.
După cum spuneam, pentru mine a fost perfect să încep ziua cu o plimbare în munţi şi apoi seara să fac o baie în mare. Eu am ales Samothraki în special pentru munte, plajă şi baie am făcut şi la Sulina. Îmi plac vacanţele active şi această ieşire a fost exact pe gustul meu.
M-am bucurat că nu am fost singura care am preferat drumeţiile şi m-am simţit foarte bine în grupul cu care am făcut traseele. Am apreciat îndeosebi spiritul de echipă, grija pentru fiecare persoană pe care am simţit-o la toţi cei din grup.
SEL s-a străduit să împace toate preferinţele, a existat întodeauna şi varianta B: plajă şi baie în mare.
Întrucât nu eram singuri la hotel şi acesta nu dispunea de o sală în care să putem să ne desfăşurăm doar noi, seara mergeam de obicei la câte o tavernă unde puteam mânca peşte sau specialitatea locală, capră şi ied. În prima seară am fost la un recital de bouzukia într-o tavernă tradiţională care mie mi-a plăcut foarte mult deşi muzica nu a fost tocmai veselă, cântau ceva despre istoria zbuciumată a poporului grec. Nu a fost o seară grecească aşa cum se organizează pentru turişti în alte părţi dar acesta a fost şi farmecul.
Pentru mine fost o vacanţă reuşită, pe care mi-am dorit-o şi de care am profitat din plin.
Să ne (re)vedem cu bine şi în alte acţiuni.