Autor Subiect: 6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 – 31 august 2015  (Citit de 71484 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 – 31 august 2015
« Răspuns #165 : Miercuri, 02 Septembrie 2015, 16:54 »
Am umblat noi pe coclauri dar am mai făcut și câte o baie în mare.

Plaja Pachia Ammos, singura plajă cu nisip accesibilă de pe uscat

Plaja de lângă localitatea Therma (noi îi spuneam La Pietroaie... din cauza pietrelor din apă)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #166 : Miercuri, 02 Septembrie 2015, 20:22 »
Doamneeee, prin ce minunatie de insula v-ati plimbat :slap:
Sa va fie de bine, dragilor.
krondia, jos palaria pentru imaginile postate. cum mai spuneam, esti un adevarat foto-jurnalist de bord :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline cz_irina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
fotografii
« Răspuns #167 : Miercuri, 02 Septembrie 2015, 21:20 »
se pare ca nu pot posta nicio fotografie....pacat

Offline cristinaB

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
« Răspuns #168 : Miercuri, 02 Septembrie 2015, 21:37 »
irina,
aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg24396.html#msg24396
gasesti cum se face postarea fotografiilor pe acest site!

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #169 : Miercuri, 02 Septembrie 2015, 22:10 »
wonderland, mulțumesc!  :coolsmiley:
Samothraki a fost o surpriză foarte plăcută și pentru mine. Am mai fost și în alte insule din Grecia dar nicăieri nu am făcut atât de multe drumeții. Pentru mine a fost perfect să încep ziua cu o plimbare pe munte și să o închei cu o baie în mare.
 Cei care au venit mai mult pentru plajă și baie poate au fost puțin decepționați pentru că pe toată insula sunt numai vreo trei plaje amenajate și doar una cu nisip. Nici urmă de blue flag și papucii de baie sunt mai mult decât necesari.
Nici traseele pe munte nu sunt toate ușor accesibile, trebuie avut un minim echipament și ceva condiție fizică dar peisajele și răcoarea piscinelor de la baza cascadelor merită orice efort. Mă bucur că am văzut canionul Fonias, este cel mai spectaculos.
Poate postează cineva fotografii și din excursia în jurul insulei la care nu am participat. Tot la munte m-a tras ața dar, cum nimic nu e întâmplător, am mai descoperit o cascadă care părea să fie cunoscută doar de localnici

Offline Necula Mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
« Răspuns #170 : Joi, 03 Septembrie 2015, 00:12 »
Cine mai doreste Capra la protap? *|* *|* *|*

Offline MARC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #171 : Joi, 03 Septembrie 2015, 00:26 »
Cineva care-si doreste sa stea toata noaptea pe BUDA! :box:

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #172 : Joi, 03 Septembrie 2015, 21:08 »
Eu una mă voi gândi de acum de două ori înainte să savurez această specialitate care mi se păruse inițial foarte bine gătită, gustoasă... nu știu de unde starea de rău pe care am avut câțiva tocmai în ultima noapte

Și, pentru că veni vorba de capre, am înțeles că insula ar avea 2.500 de locuitori și 7.500 de capre...nestresate aș adăuga eu și atletice... le-am întâlnit inclusiv pe la cascadele mai greu accesibile din canionul Fonias

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #173 : Joi, 03 Septembrie 2015, 21:15 »
Sanctuarul Marilor Zei

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #174 : Vineri, 04 Septembrie 2015, 12:07 »
Definitely - este genul de loc pe care il prefer pt vacanta... :) Munte, mare, nu ticsit de turisti, nimic comercial...Sunt convins ca celor carora le place o vacanta altfel decat a sta tolanit la soare le place mult acolo...Ai ce face si vedea! Poti face drumetii, poti face baie in cele mai minunate locuri...Ce poate sa fie mai apropiat de natura, de relaxant... ::) Dar din cate am vazut si mi s-a povestit nu este deloc potrivit pentru cei care asteapta plaje largi, nisipoase tapetate cu chioscuri de bere, cola si kurtos kalacs... ???

Felicitari si multumesc mult Krondia pt modul in care transmiti informatiile si arati si celor care nu au fost inca in acele locuri - ceea ce se petrece acolo, ce vizitati...Am urmarit ceea ce ai transmis din Delta si acum ce ai scris despre Samothraki. Imagini cu indicatii, cateva detalii - mai mult decat suficient incat cineva sa-si faca o impresie despre ce gaseste acolo. Si vad ca la fel ca Wonderland si mai multi de aici care-si folosesc din timpul liber pt a impartasi cu ceilalti bucuria locurilor, a momentelor petrecute in grup, ai inteles cat de important este ca ceilalti sa inteleaga cum se desfasoara lucrurile in actiunile noastre!  :)  Deci bine ai venit in Golden Club Singles Camp!

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #175 : Vineri, 04 Septembrie 2015, 15:20 »
Admin, mulţumesc, înseamnă mult pentru mine.

Samothraki a fost prima mea opţiune la sondajul din primăvară, cum sunt mare iubitoare de munte, ştiam că va fi dragoste la prima vedere.
Ceva emoţii am avut pentru că informaţiile despre această insulă sunt destul de puţine şi nu ştiam exact cât de sălbatică este.
Am avut însă surpriza să descopăr o insulă surprinzătoare, aridă şi răcoroasă în acelaşi timp.

După cum spuneam, pentru mine a fost perfect să încep ziua cu o plimbare în munţi şi apoi seara să fac o baie în mare. Eu am ales Samothraki în special pentru munte, plajă şi baie am făcut şi la Sulina. Îmi plac vacanţele active şi această ieşire a fost exact pe gustul meu.
M-am bucurat că nu am fost singura care am preferat drumeţiile şi m-am simţit foarte bine în grupul cu care am făcut traseele. Am apreciat îndeosebi spiritul de echipă, grija pentru fiecare persoană pe care am simţit-o la toţi cei din grup.
SEL s-a străduit să împace toate preferinţele, a existat întodeauna şi varianta B: plajă şi baie în mare.

Întrucât nu eram singuri la hotel şi acesta nu dispunea de o sală în care să putem să ne desfăşurăm doar noi, seara mergeam de obicei la câte o tavernă unde puteam mânca peşte sau specialitatea locală, capră şi ied. În prima seară am fost la un recital de bouzukia într-o tavernă tradiţională care mie mi-a plăcut foarte mult deşi muzica nu a fost tocmai veselă, cântau ceva despre istoria zbuciumată a poporului grec. Nu a fost o seară grecească aşa cum se organizează pentru turişti în alte părţi dar acesta a fost şi farmecul.

Pentru mine fost o vacanţă reuşită, pe care mi-am dorit-o şi de care am profitat din plin.
Să ne (re)vedem cu bine şi în alte acţiuni.

Offline Laura M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #176 : Vineri, 04 Septembrie 2015, 18:38 »
Si pentru mine a fost o vacanta reusita si ma gandesc cum sa fac sa ma mut acolo...:). Daca imi doresc foarte mult eu cred ca pana la urma reusesc... :)
Multumesc!

Offline Cricstina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #177 : Sâmbătă, 05 Septembrie 2015, 12:28 »
Subscriu in totalitate afirmatiilor krondiei. A fost un sejur minunat... desi... am ramas cu impresia ca n-am savurat totul. Nu am apucat sa ma bucur de cascadele descoperite la Therma si nici cele descoperite in incursiunea facuta de echipa de exploratori din ziua in care noi am dat turul insulei (o alta experienta minunata!). Si nu m-am saturat nici de deliciile gastronomice de pe insula, si nici de imbaiat, si mai ales de petrecerea frumoasa alaturi de oameni frumosi... N-ar fi rau un sejur mai lung intr-o zona atat de plina de surprize.

Offline aaaddd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #178 : Duminică, 06 Septembrie 2015, 18:18 »
Pot spune si eu ca a fost o excursie reusita, m am simtit bine, am ras mult, am facut trasee incredibile si am vazut locuri i cantatoare. Diana, ca de obicei, fotografiile postate de tine sunt incantatoare.

Offline cz_irina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
fotografii
« Răspuns #179 : Miercuri, 09 Septembrie 2015, 23:50 »