Autor Subiect: 6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 – 31 august 2015  (Citit de 71494 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aaaddd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 – 31 august 2015
« Răspuns #135 : Sâmbătă, 22 August 2015, 15:40 »
KRONDIA, TU CU CE AJUNGI IN BUCUREȘTI?.  EU VIN DIN TG MUREȘ. POATE NE INTALNIM.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #136 : Sâmbătă, 22 August 2015, 17:18 »
Adina,, eu ma gandeam sa vin cu trenul. Vorbim

Offline bibitzu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
ocuparea locurilor in autocar
« Răspuns #137 : Sâmbătă, 22 August 2015, 19:13 »
dupa cum s-a putut observa, organizarea in ce priveste urcarea in autocar lipseste cu desavarsire, asa ca inteleg ca ocuparea locurilor se va face in functie de cine ajunge mai repede, deci eu voi ocupa primul loc tinand cont ca locuiesc vis-a-vis de liceul Sincai, langa locul de imbarcare. Bine si asa, frumos ar fi fost sa existe o lista ca sa nu apara discutii intre noi inca din start si sa nu se creeze animozitati inca de la plecare.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #138 : Sâmbătă, 22 August 2015, 19:26 »
Bibitzu, mi-e teama ca esti una dintre persoanele care pot crea probleme grupului.  :( Cred ca esti la prima excursie Singles Camp, sau oricum daca ai mai fost vad ca nu ai inteles cu adevarat ce profil recomandam noi pt participarea in Singles Camp. Observatiile pe care le-ai facut si modul -  imi pare rau dar numai toleranta si inteegere nu arata... ??? Am marea rugaminte sa respecti vacanta celorlalti si sa incerci sa intelegi ce inseamna Singles Camp si cam cum se desfasoara lucrurile aici!

Locatia de urcare este comunicata, la fel si ora de plecare. Am explicat, daca aveai curiozitatea de a parcurge acest forum si site -  ca nu publicam liste cu participanti - din motive ce tin de intimitatea fiecaruia si ca locurile nu sunt batute in cuie pe perioada excursiei. Probabil ca esti obisnuita cu modul de a proceda a agentiilor de turism la care imbarcarea se face in ordinea inscrierii si platii in excursie. Cum Singles Camp se doreste a fi un grup de prieteni in vacanta, egoisme cu a sta in fata sau nu stiu pe ce loc, nu sunt deloc potrivite si asta am mai explicat pe aici. Cei care parcurg cu noi un itinerariu, isi schimba locurile pe perioada calatoriei...de multe ori intelegand si cate o situatie mai speciala, cineva caruia i se face rau, care suporta mai greu sa stea in spate.

Offline Necula Mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
« Răspuns #139 : Sâmbătă, 22 August 2015, 21:02 »
Coucou  Alex andra)))

AMR 2 !!!  *|*  *|*  *|*

! No longer available

La la lalalalala la Λα λα λαλαλαλαλα λα....

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #140 : Duminică, 23 August 2015, 15:44 »
Informatii excursie Samothraky :
-plecare marti 25 august ora 21.00   ( din fata liceului Sincai -vis a vis de statia de metrou Tineretului )
-va rog ca prezenta la autocar sa se faca la max ora 20.45
-nr tel Sel ( insotitor ) este 0722351482    nr tel sofer ( Jenica ) 0748111962   nr autocar B 284 NEW ( va rog sa le memorati in telefoane)
-va recomand sa aveti la voi apa si sandwichiuri pentru drum ( prima oprire va fi la vama Giurgiu )
-drumul pana la ferry va dura aprox 9 ore ( 540 km )-port Alexandroupolis
-drumul cu ferry va dura aprox 2h 30 minute
-verificati valabilitatea documentului de calatorie
-alegerea locului in autocar se va face in ordinea sosirii ( pt plecare ) iar la intoarcere ordinea alegerii va fi inversa plecarii
-programul primei zile pe insula: cazare,program liber masa de pranz&plaja&baie, ora 18.30- excursie&vizita capitala insulei Chora.
-programul urmatoarelor zile va fi comunicat zilnic
-recomand sa aveti la voi si papuci de baie ( cine are ) insa se pot cumpara si de la fata locului.

Offline Ion.sirtaki

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #142 : Duminică, 23 August 2015, 17:20 »
In ce consta documentul de calatorie a carui valabilitate trebuie sa o verificam?

Offline Necula Mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
« Răspuns #143 : Duminică, 23 August 2015, 17:33 »
Turistii trebuie sa verifice starea pasaportului, valabilitatea (minim 6 luni de la data iesirii din tara) si sa aiba cel putin o fila goala pentru stampilare la frontiere.

Offline Ion.sirtaki

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #144 : Duminică, 23 August 2015, 17:43 »
Banuiesc ca si cartea de identitate e ok , nu? Multumesc

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #145 : Duminică, 23 August 2015, 18:08 »
Referitor la taxa de ferry, m-a sunat unul dintre participanti si am citit ce s-a scris pe forum ca informatii: TAXA atat cea a autocarului cat si cea a pasagerilor ESTE INCLUSA in tariful excursiei. Am corectat pe mesajul informativ si pe cele derivate pt a nu exista confuzii. Totul vine dintr-o greseala: Samiza i-a transmis lui Sel costurile de grup si cele individuale si s-a interpretat taxa ca fiind personala.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #146 : Duminică, 23 August 2015, 22:59 »
Citat
Banuiesc ca si cartea de identitate e ok , nu

Sigur. Pentru Grecia/Bulgaria este suficient ca aceasta să fie valabilă la momentul intrării respectiv ieșirii din țară.

Să nu uităm nici de asigurările medicale.

La podul de la Giurgiu se pare că se circulă în continuare greu dar poate la ora la care ajungem noi să fie mai lejer traficul.

Pe de altă parte, am auzit de ceva avertizări de vreme rea, să sperăm că până săptămâna viitoare va trece.
http://www.mediafax.ro/social/mae-avertizeaza-asupra-furtunilor-puternice-care-vor-afecta-regiuni-ale-greciei-14684466

Să ne vedem cu bine.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #147 : Luni, 24 August 2015, 13:28 »
Mda....se pare ca vestile legate de trecerea la frontiera nu sunt tocmai bune.....
 "Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu mai arată că sunt recomandabile pentru șoferi rutele alternative, la celelalte puncte de frontieră cu Bulgaria.
 Frontiera româno-bulgară este cuprinsă între localitățile Pristol (județul Mehedinți) și Vama Veche (județul Constanța).

Pe acest sector se află 14 puncte pentru controlul trecerii frontierei, toate în regim de trafic internațional (7 portuare, 6 rutiere și 2 feroviare):
 Giurgiu (GR) - Ruse (P) - rutier
 Călărași (CL) - Silistra (CC) - rutier (bac)
 Ostrov (CT) - Silistra (CC) - rutier
 Negru Vodă (CT) - Kardam (TX) - rutier
 Vama Veche (CT) - Durankulak (TX) - rutier
 Giurgiu (GR) - Ruse (P) - feroviar
 Negru Vodă (CT) - Kardam (TX) - feroviar
 Calafat (DJ) - Vidin (BH) - portuar și rutier (a se vedea Podul Calafat-Vidin)
 Bechet (DJ) - Rahova (Oreahovo) (BP) - portuar
 Corabia (OT) - Măgura (EH) - portuar
 Turnu Măgurele (TR) - Nicopole (Nikopol) (EH) - portuar
 Zimnicea (TR) - Sviștov (BT) - portuar
 Oltenița (CL) - Turtucaia (Tutrakan) (CC) - portuar
 Călărași (CL) - Silistra (CC) - portuar
 http://www.agerpres.ro/social/2015/08/24/giurgiu-cozi-de-tiruri-de-zece-kilometri-la-trecerea-frontierei-soferii-nemultumiti-de-asteptare-au-claxonat-toata-noaptea-11-18-47

Offline Laura M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #148 : Luni, 24 August 2015, 13:44 »
Sunt eu in autocar si nu vor fi probleme cu soarele si  nici cu trecerea vamii :).

Ceremi

• Vizitator
« Răspuns #149 : Luni, 24 August 2015, 17:19 »
mai este nevoie de asigurare medicala daca suntem tari membre UE?

Nu am mai facut de ani de zile o astfel de asigurare. Este obligatorie? Nici nu stiu unde se mai face o astfel de asigurare.

Multumesc daca imi puteti da niste raspunsuri.