Da in marea majoritate oamenii care vin cu noi sunt persoane foarte faine. Pt ei vreau sa fac tot ce pot si stiu...Intentia mea declarata deja este sa incerc formarea unui grup filtrat, a unui nucleu de persoane pt care sa organizez actiuni pe tiparul pe care l-ati vazut, acela de Singles Camp.
Mai incerc de asemenea sa dezvolt si Singles Travel - un proiect cu adresabilitate mai larga, bazat tot pe principii Singles Camp, diferit doar in ceea ce priveste coordonarea si insotirea grupurilor.
Ai sesizat bine, SC este un grup autofitrant, iar acolo unde vad ca exista incompatibilitati, lucruri care pot afecta participantii, pe mine si Singles Camp intervin, cu toate riscurile. Nu pot accepta elitisme, persoane care deranjeaza, care nu tin cont decat de ele, nici un pic de cei din jur. Si care nu-mi inteleg efortul si-l afecteaza. N-am asteptat niciodata multumiri, stiti bine ca ma jenez cand mi se spune ceva pozitiv despre ceea ce fac...dar asta nu inseamna insa ca accept sa mi se anuleze nemeritat din munca pe care o fac...
Ah da, am uitat de ce am intrat aici. Batranetile...

Sa va spun ca am transmis lista cu Email-uri. Va rog sa o folositi doar pentru corespondenta nu si in alte scopuri...