Autor Subiect: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015  (Citit de 71732 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dan_I

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #195 : Marți, 21 Iulie 2015, 17:01 »
Promit ca pana la sfarsitul saptamanii sa va trimit un link cu toate pozele. Mai  am concediu câteva zile si sunt mai mult plecat,  dar sambata o sa am mai mult timp.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #196 : Marți, 21 Iulie 2015, 21:32 »
hmmm, adica s-a incalcat dreptul la egalitate de protectie al baietilor din grup? hmmmm :D  :whistle:

Oricum, pare ca ati fost un grup tare fain si ca excursia in Delta a scris o poveste :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #197 : Miercuri, 22 Iulie 2015, 21:42 »
Sulina

Farul Comisiei Europene a Dunării

Uzina cu turnul de apă

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #198 : Miercuri, 22 Iulie 2015, 21:56 »
Biserica ortodoxă Sf. Nicolae și Alexandru

Biserica grecească Sf. Nicolae

Biserica romano-catolică

Biserica lipovenească

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #199 : Miercuri, 22 Iulie 2015, 22:11 »

Offline Dan_I

• Newbie
  • *
« Răspuns #200 : Duminică, 26 Iulie 2015, 00:44 »

Offline cris_gl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #201 : Duminică, 26 Iulie 2015, 09:31 »
   Nemaipomenite , felicitari ! Eu am participat la actiunea din Delta -iunie si recunosc ca ai reusit sa ma "trimiti  " din nou pe acele tarimuri de basm .  Cind esti la fata locului iti pare ca este ceva normal sa fii intr-un colt de rai, faci wau  , respiri la maxim de emotie si gata.  Dar cind vezi peste ceva timp ceea ce ti-a umplut sufletul, retraiesti cu drag totul . Am avut si noi "corespondentul de razboi "  si ne-a prins foarte bine.  Cei ce sunteti pasionati de fotografie  stiti cum sa intoarceti timpul inapoi prin  fotografiile voastre .
     Felicitari !

Offline Eu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #202 : Duminică, 26 Iulie 2015, 14:33 »
Acum dupa ce am vazut pozele imi pare rau ca nu am fost sa vad apusul😬

Offline totoescua

• Full Member
  • Mesaje postate: 124
« Răspuns #203 : Duminică, 26 Iulie 2015, 15:09 »
Mulțumesc Dan , am avut dreptate sa insist sa postezi pozele , sunt foarte foarte bune , am fost cu voi in barca la acel apus fantastic , un moment unic !!

Offline Dan_I

• Newbie
  • *
« Răspuns #204 : Duminică, 26 Iulie 2015, 15:39 »
Da,  apusul a fost extraordinar,  nu poate fi redat nici macar in poze.  Când primesc adresele de mail ale tuturor o sa trimit link spre toate pozele,  aici e doar o parte.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #205 : Luni, 27 Iulie 2015, 08:41 »
Azi am ajuns acasa din periplu germano-austro-italian. Am s-o rog pe Samiza sa-mi transmita lista participantilor si adresele de Email. Apoi v-o transmit fiecaruia. Desi sunt tare grabit, am doar doua zile pana la plecarea in Spania, nu pot sa nu zabovesc o clipa sa-mi scriu impresiile aici.

Urmaresc ceea ce se scrie inainte de plecarea in excursii si apoi feed-back-urile celor care participa. Dupa cum se scrie, cat se scrie imi dau seama de grup. Cat a fost de interesat, cat de mult s-a socializat. Aici e clar ca a fost o vacanta in care lumea s-a simtit inconjurata de prieteni, in care oamenii au comunicat, s-au distrat si continua amicitiile de vacanta si dupa...De fapt asta e telul excursiilor Singles Camp. Cand vad asa ceva nu pot decat sa fiu multumit si fericit. In contrast cu asta mai observ la unele actiuni, lipsa de interactiune, de socializare de grup. formarea de bisericute, detasari de grup, persoane care vin neintelegand ca trebuie sa-si lase problemele acasa...Si vin acasa destul de dezamagit, pentru ca nu am fost in stare sa tin grupul unit, sa-l aduc inapoi incarcat de prietenie. Stiu ca vina nu este a mea, stiu ca am oferit cadrul cel mai bun de socializare si totusi...mi-e ciuda ca nu am putut face mai mult.

Bravo celor din Delta II!  :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #206 : Luni, 27 Iulie 2015, 10:07 »
Gigi, nu stiu daca te consoleaza, dar eu am invatat, pe pielea mea, ca nu poti face pentru celalalt mai mult decat e dispus el sa faca pentru sine :)
(daca gasesc ragaz poate dezvolt ideea intr-un articol ;) )

Oricum topicul asta, cu Delta la Sulina - 2015 - e ca o vacanta virtual[ si pentru noi, cei  care n-am fost. Transmite mult si lasa sa transpara spiritul si atmosfera grupului.

:love: :applause: :smitten:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline cristinamirela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #207 : Luni, 27 Iulie 2015, 13:39 »
Felicitari "fotografului" :applause:are ochi de artist/artista!!!Sunt cateva fotografii care cred ca ar concura cu succes la National Geografic! Am vizitat locurile acelea cu ani in urma dar marturisesc ca desi mi-au placut nu "le-am privit" la fel. Fericiti cei ce s-au putut bucura "pe viu" de peisaje!

Offline totoescua

• Full Member
  • Mesaje postate: 124
« Răspuns #208 : Luni, 27 Iulie 2015, 14:19 »
 Gigi , sita cerne cu si fara vointa noastra , cine vrea sa se bucure de Single Camp o va face , in toate actiunile la care am participat m-am simtit extraordinar si ca mine sunt  cei mai multi , Wonderland ar fi frumos din partea ta sa scrii un articol in acest sens .    :dance: :dance: :dance: 

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #209 : Luni, 27 Iulie 2015, 16:01 »
Da in marea majoritate oamenii care vin cu noi sunt persoane foarte faine. Pt ei vreau sa fac tot ce pot si stiu...Intentia mea declarata deja este sa incerc formarea unui grup filtrat, a unui nucleu de persoane pt care sa organizez actiuni pe tiparul pe care l-ati vazut, acela de Singles Camp.

Mai incerc de asemenea sa dezvolt si Singles Travel - un proiect cu adresabilitate mai larga, bazat tot pe principii Singles Camp, diferit doar in ceea ce priveste coordonarea si insotirea grupurilor.

Ai sesizat bine, SC este un grup autofitrant, iar acolo unde vad ca exista incompatibilitati, lucruri care pot afecta participantii, pe mine si Singles Camp intervin, cu toate riscurile. Nu pot accepta elitisme, persoane care deranjeaza, care nu tin cont decat de ele, nici un pic de cei din jur. Si care nu-mi inteleg efortul si-l afecteaza. N-am asteptat niciodata multumiri, stiti bine ca ma jenez cand mi se spune ceva pozitiv despre ceea ce fac...dar asta nu inseamna insa ca accept sa mi se anuleze nemeritat din munca pe care o fac...

Ah da, am uitat de ce am intrat aici. Batranetile... :) Sa va spun ca am transmis lista cu Email-uri. Va rog sa o folositi doar pentru corespondenta nu si in alte scopuri...