Autor Subiect: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015  (Citit de 70936 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline totoescua

• Full Member
  • Mesaje postate: 124
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #165 : Duminică, 19 Iulie 2015, 22:41 »
Bravo Diana , ce repede te-ai mișcat , in care pauza ? , doar eram mereu pe ape , ți-a ieșit cu mistrețul 😉😹

Offline totoescua

• Full Member
« Răspuns #166 : Duminică, 19 Iulie 2015, 22:57 »
O vacanța frumoasa , deconectare totala , baterii încărcate la maxim si ce locație făina . Gazde excelente , am mâncat numai peste , as mânca in continuare numai peste dar cine sa-l gătească 😏😉

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #167 : Luni, 20 Iulie 2015, 09:31 »
krondia, esti un adevarat corespondent de pe frontul SC. Transmisiunile tale... directe au fost minunate. Aproape ca am fóst acolo, in respiratia acelor locuri.  :thumbup: :kissing:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #168 : Luni, 20 Iulie 2015, 10:27 »
Wonderland, ma gandeam ca mai sunt amatori de delta printre cei care nu au ajuns nici de data asta si poate aceste fotografii ii vor ajuta sa se decida mai usor. Mi-a fost mai simplu sa scriu dupa fiecare excursie, acum am intrat deja in ritmul obisnuit si mai greu cu timpul.
Pentru mine a fost prima oara cand am ajuns in delta si mi-a placut foarte mult, sigur voi reveni.
Gazdele au contribuit mult la reusita acestei vacante, chiar au facut totul pentru ca noi sa ne simtim bine.
Conditiile de cazare au fost foarte bune si mancarea foarte bine gatita, pentru prima oara mi-a placut si mie ciorba de peste.
 Baietii care ne-au plimbat prin delta s-au straduit sa vedem cate ceva in fiecare excursie, au avut rabdare cu noi asa incat am putut fotografia in voie tot ce ne iesea in cale.
Nici noi nu am avut probleme cu tantarii, de ei ma temeam cel mai mult.
Ma bucur ca am fost in toate excursiile organizate, timpul a fost scurt dar am reusit sa ajung si la mare si sa vizitez si orasul.
Nu am avut timp sa ma plictisesc si asta mi-a placut.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #169 : Luni, 20 Iulie 2015, 17:06 »
Este foarte important ca oamenii sa-și lase impresiile, sa posteze fotografii...Pt cei care înca n-au ajuns, pt cei care vor sa știe cam ce înseamnă fiecare loc...

Offline aaaddd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #170 : Luni, 20 Iulie 2015, 19:09 »
A fost o excursie reusita, ca toate celelalte la care am participat pana acum, de altfel. Eu am fost pentru prima data in delta. Mancarea bună, cazarea, de asemenea. Am vazut locuri deosebite:padurea Letea cu caii salbatici si copacul de.500 de ani, peisajul de pe canale cu superbii nuferi, un apus de soare incantator. Grupul mi s-a parut mai comunicativ decat celelalte dati. Am sa postez si eu niste fotografii dar peste cateva zile. Nu pot acum, din motive tehnice.

Offline Dan_I

• Newbie
  • *
« Răspuns #171 : Luni, 20 Iulie 2015, 20:31 »
Abia acum am reusit sa imi revin si eu cat de cat cu somnul. A fost prima mea actiune alaturi de sc si m-am simtit neasteptat de bine as putea spune. Am o mica urma de regret ca nu am apucat sa cunosc mai bine toti participantii dar probabil era destul de greu avand in vedere timpul scurt. Cazare foarte buna, personalul la fel iar colegii de actiune la inaltime.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #172 : Luni, 20 Iulie 2015, 21:58 »
dan, cu siguranta pe tine te-a cunoscut toata lumea. Daca nu ma insel, ai fost singurul baiat din grup.  :strong:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #173 : Luni, 20 Iulie 2015, 22:27 »
Preparate inedite și delicioase din pește cu care ne-am răsfățat la Delta Miraj :

Offline totoescua

• Full Member
« Răspuns #174 : Luni, 20 Iulie 2015, 23:41 »
Wonderland , nu era singurul băiat au mai fost încă doi plus Sel dar Dan era ținut din scurt de doua doamne , poate cădea in balta daca nu era supravegheat , eu nu am făcut poze i-am spus ca ma bazez pe el , era profesionist la poze , Il rog frumos sa posteze pe topic ce a produs  , si frumos ar fi ca un membru SC sa ne trimită la fiecare așa cum se procedează pozele cu persoane .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #175 : Marți, 21 Iulie 2015, 00:04 »
Întâi trebuie să vă transmit eu adresele de Email și tabelul de participanți.  Dar acum sunt în Italia, în Cinque Terre. Mă ocup când ajung...

Offline carmen5tudor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #176 : Marți, 21 Iulie 2015, 12:16 »
salut Colegi!  nu m-am dezmeticit inca din Vis...a fost o experienta fantastica si completa! nici nu stiu ce mi-a placut mai mult... Sulina cu intreaga ei poveste este fantastica....
Farul vechi, focul de tabara de pe plaja, plaja,... nuferii , nea' Aliosa... caii, dunele, taunii,...vacile libere si parasite....voi, noi, disco....TOTUL!...dar mai ales APUSUL din golful MUSURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
privind fotografiile am simtit CLAR  mirosul grozav de pe canale....
va imbratisez si astept cu drag noi intalniri.

Offline auerodi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #177 : Marți, 21 Iulie 2015, 12:34 »
Mai Ana,noi nu l-am tinut din scurt pe Dan,noi l-am protejat !!!!..........a fost o actiune controlata de la Centru,pentru obtinerea unor imagini profesionale.Pe scurt,o actiune umanitara. :D
In rest,o excursie minunata,cu oameni deosebiti.......m-am simtit acasa,ieri am fost nostalgica intreaga zi.Astept cu nerabdare adresele si numele,mi-ar face placere sa va revad pe toti !!!

Offline Dan_I

• Newbie
  • *
« Răspuns #178 : Marți, 21 Iulie 2015, 12:56 »
test

Offline carmen5tudor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22