Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei capitale: Viena, Budapesta, Bratislava 11 - 16 octombrie 2015

<< < (2/15) > >>

admin:
Nu m-am asteptat la atat de multe inscrieri intr-un timp asa de scurt... ??? Desi mai e ceva timp pana la plecare, pt ca "echipa" este deja conturata, pot incepe cu detaliile...

Fara indoiala, punctul principal al excursiei noastre si de fapt cea mai mare atractie a Austriei este Palatul Schoenbrunn. Iata-l intr-o prezentare video:

www.youtube.com/watch?v=naMl2rTlYhc]https://www.youtube.com/watch?v=naMl2rTlYhc[/url]

Gabi sb:
Asta înseamnă ca suntem multi "atenți" la ceea ce se întâmpla pe forum si citim regulat postările. Ne faci mereu cate o surpriza plăcută, așa cum e si excursia asta, deci merita " sa ținem aproape" :thumbup:

Gica:

Mi-am exprimat o dorinta mai inante cu cateva minute dar am realizat ca trebuia sa specific ca este vorba de Trei capitale V.B .B.din 11-16 oct-2015,mai este si pentru mine un loc?

admin:
Da, pai suntem pe topicul actiunii, am inteles ca la acesta se refera. Inscrierea stii deja, se face pe site, dimineata ajunge la Samiza in agentie.

Gica:

Multumesc! Sunt bucuroasa si am sa fac imediat rezarvare.Daca exista zboruri Iasi- Budapesta,as putea merge si eu direct? O seara frumoasa,tie si celorlanti !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă