Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei capitale: Viena, Budapesta, Bratislava 11 - 16 octombrie 2015

<< < (8/15) > >>

ada81:

--- Citat din: gabica din Vineri, 10 Aprilie 2015, 13:24 ---Si eu tot cu masina vreau, si de asemenea un loc de cazare in Sibiu. Dar vorbim mai aproape de data plecarii.

--- Terminare citat ---

Eu am o propunere, asta daca sunt si ceilalti de acord, cei ce vor calatori cu masina, sa ne facem toti rezervare la aceeasi pensiune, hotel ca duminica dimineata sa ne imbarcam toti din acelasi loc.

gabica:
Da ada81, eu sunt de acord sa stam in acelasi loc in Sibiu. Vorbim cu Gigi sau Samiza sa ne recomande o pensiune sau hotel, dar mai aproape de data excursiei. Tu de unde vii? Eu din Bucuresti, poate ne grupam si la traseu.

ada81:

--- Citat din: gabica din Vineri, 17 Aprilie 2015, 22:25 ---Da ada81, eu sunt de acord sa stam in acelasi loc in Sibiu. Vorbim cu Gigi sau Samiza sa ne recomande o pensiune sau hotel, dar mai aproape de data excursiei. Tu de unde vii? Eu din Bucuresti, poate ne grupam si la traseu.

--- Terminare citat ---

Buna dimineata, sunt sigura ca si pe drum pana la Sibiu ne vom grupa deoarece eu vin din Brasov, asa ca este posibil ca o buna bucata de drum sa ne tinem de urat una ceileilalte, :)

gabica:
Ada, ma bucur, tinem legatura.

totoescua:
Am sa ma insriu pe locul liber ramas din renuntari

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă