Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei capitale: Viena, Budapesta, Bratislava 11 - 16 octombrie 2015

<< < (5/15) > >>

admin:
Florin , am discutat cu Samiza dimineata, va lua legatura cu tine azi. Daca vezi ca nu te-a contactat pana la 17.00 te rog eu mult sun-o pe 0745 106526. Suntem full zilele astea lucram la cateva noi excursii, la ea in agentie iar e plin cu cei care pleaca din Sibiu...

ada81:

--- Citat din: Florin1968 din Miercuri, 18 Februarie 2015, 20:56 ---Sa inteleg ca au fost trimise emailuri pentru plata avansului ?

--- Terminare citat ---

Buna dimineata, da eu am primit mailul pentru plata avansului, probabil veti primi si dumneavoastra in aceasta perioada. Dupa cum am scris si mai sus, la mine este prima iesire in aceasta companie selecta si v-as ruga sa imi dati niste sfaturi . Sunt deschisa oricaror pareri venite din partea celor cu vechime . :)

ingrid:

--- Citat din: ada81 din Joi, 19 Februarie 2015, 09:15 ---Buna dimineata, da eu am primit mailul pentru plata avansului, probabil veti primi si dumneavoastra in aceasta perioada. Dupa cum am scris si mai sus, la mine este prima iesire in aceasta companie selecta si v-as ruga sa imi dati niste sfaturi . Sunt deschisa oricaror pareri venite din partea celor cu vechime . :)

--- Terminare citat ---
Eu am fost in 3 excursii pana acum cu SC, nu pot spune ca am o vechime considerabila, dar totul a fost excelent. Nu ai de ce sa-ti faci nici un fel de probleme. Excursiile sunt foarte bine gandite si organizate, "admin" stie sa faca o atmosfera placuta si ce mi se pare mie extraordinar stie sa lege un grup format in majoritate din persoane care nu se cunosc intre ele.

dianna:
Un sfat din partea mea, ada81: incalta-te cu ceva comod, o sa aveti de mers :)

ada81:
Buna seara, multumesc pentru sfaturi, sunt sigura ca sunt foarte bine organizate, comentariile participantilor si descrierile pas cu pas ale organizatorilor m- au facut sa- i aleg. Stiu ca nu voi regreta si sunt sigura ca aceasta iesire nu este ultima. O seara placuta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă