Arhiva > Arhiva

Modificari

<< < (11/13) > >>

Catherinna:
... sti, admin, am memoria al naibi de selectiva, probabil, nu numai eu... uit foarte repede cand s-a nascut `cutarescu ` sa nu dau nume... dar, tin minte ce ar trebui sa uit cat mai repede, acum drept e, ca si varsta isi spune cuvantul, asta nu e o scuza ci doar motivatia mea pentru  precautia fiecarui pas inaintat .. nu stiu daca se poate intelege la ce ma gandesc acum, dar, ma rog , mai clar nu vreau a ma exprima, ... sunt sigura ca tu intelegi si iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi :) si intelegi cat de diferiti suntem  :)

admin:
Dupa cum anuntam in viitorul apropiat, fata si structura website-ului, inclusiv a forumului va suferi mai multe modificari. Cateva dintre ele:
- forumul general va deveni o platforma nationala simplificata ca subiecte de abordare. Procesul de arhivare si blocare a subiectelor va incepe dupa o consultare cu Manfred, cel mai probabil cu sfarsitul acestei saptamani. Se vor arhiva subiectele care sunt considerate a fi epuizate, acolo unde nu au mai aparut comentarii de mai multa vreme. Se vor bloca cele mai putin active, astfel incat numarul de subiecte deschise sa fie in concordanta si proportie cu numarul membrilor efectiv activi pe forum
- vor aparea platforme la inceput regionale, apoi locale, corespunzatoare cluburilor. Acolo se vor putea face informari, anunturi si va exista si rubrica de dialog.
- se va deschide harta cluburilor regionale si locale. Puteti deja sa-mi trimiteti optiuni pentru initierea unor astfel de organizatii, in localitatile, judetele  sau chiar regiunile de unde sunteti
- vor fi mai vizibile actiunile care urmeaza, se vor anunta prin newsletter si anunt site.

admin:
Am inceput incet - incet sa arhivez subiectele epuizate si sa suspend temporar altele care nu au mai trezit interesul conversational in ultima vreme.
Unele dintre subiecte au sa fie reactivate dupa anumite perioade de timp.

admin:
Imi cer scuze acum mi-a atras atentia Bogdan ca arhiva nu se poate vizualiza. Era o setare care sper ca acum face totul vizibil.

Saturnianul:
După cum probabil aţi constatat deja unii dintre voi, am făcut cîteva schimbări în forum, astfel:

* Am creat o nouă secţiune intitulată "Tutoriale, probleme, precizari si sugestii privind forumul" care are în alcăturie două categorii distincte: "Tutoriale" şi "Probleme, precizari si sugestii tehnice".
* În prima categorie, tutorialele au devenit subiecte de sine stătătoare pentru a putea fi mai uşor găsite de utilizatori. Anterior, acestea se rătăceau prin subiectul "Tutoriale, probleme şi propuneri tehnice, privind forumul" aflat în categoria "Comunicări, modificări, anunţuri", fiind greu de găsit, motiv pentru care apăruseră şi tutoriale duplicat. Totodată, subiectul menţionat mai devreme a fost mutat în noua categorie "Tutoriale" şi păstrat ca arhivă.
* Subiectele din categoria "Tutoriale" nu permit comentarii, deci nu se poate răspunde la ele. Ideea a fost aceea de a le păstra clare, nişte îndrumări care să nu fie încărcate de texte adiţionale.
* În categoria "Probleme, precizari si sugestii tehnice" găsiţi următoarele subiecte separate, cu denumiri, cred eu, destul de clare: Sugestii, Probleme tehnice, Precizări.
Deocamdată există doar două tutoriale pe care le-am găsti bine structurate şi suficient de clare pe care le-am mutat din subiectul vechi în noua categorie. Sper eu că aceste modificări a mai limpezit partea de tutoriale, sugestii şi probleme tehnice. Pentru eventuale nelămuriri sau clarificări suplimentare puteţi pune întrebările fie în subiectul "Precizari", fie personal prin mesaj privat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă