Arhiva > Arhiva

Modificari

<< < (10/13) > >>

Catherinna:
@admin, foarte buna ideea comasari topicelor :-X

admin:
Multumesc de apreciere, Catherinna. Oricum si forumul este din nou inspre bine, se simte lipsa conflictului, este mai multa armonie si relaxare. Vad ca ai iesit si tu mai mult acum, ai prins si curaj si mai multa incredere in ce se intampla aici, asa este?

steliana:
Admin, am dat ieri cu goarna pe aici.. o grămadă. La un moment jucam fazan singură.

Catherinna:

--- Citat din: admin din Miercuri, 21 Aprilie 2010, 05:45 ---Multumesc de apreciere, Catherinna. Oricum si forumul este din nou inspre bine, se simte lipsa conflictului, este mai multa armonie si relaxare. Vad ca ai iesit si tu mai mult acum, ai prins si curaj si mai multa incredere in ce se intampla aici, asa este?

--- Terminare citat ---

Eu incerc sa trec peste toate si mai ales sa-mi depasesc spaima de necunoscut , de nou... dar vad ca sunt foarte multi care desi s-au inregistrat pe forum nu indraznesc sa isi deschida sufletul, ramanand la faza de o postare , doua sau niciuna .
 Ma gandesc ca emotiile sunt foarte mari la persoanele singure si datorita loviturilor primite de-a lungul anilor. Sunt convinsa ca majoritatea cauta un cuvant potrivit de la care sa inceapa. Daca citind prin topice gaseste conflicte, total gratuite, intre membri care fara sa se cunoasca isi arunca cuvinte grele, mi se pare normal sa faca cativa` pasi `inapoi si sa zica ,, inca o cearta , o ocara in plus , multumesc  nu simt nevoia ,,  fiecare persoana ajunsa aici intre singles isi poarta propria povara, pe care incearca sa o lase deoparte pentru cateva momente.
Dupa cum se poate citi printre randuri, nu toti suntem perfect sanatosi, nu toti avem studii si masterate la Sorbona, nu toti avem palate si Mercedes la scara, dar toti avem un SUFLET si dorinta de intelegere din partea celorlalti.
Incepand de la un joc, o gluma, un banc o poveste, putem intra incet si in discuti mai serioase pe orice tema, fiecare la ce se pricepe,( pentru ca doar `unul`se pricepea la toate si a fost impuscat .) dar fara idea preconceputa ca toti trebuie sa le stim pe toate si cine nu le stie sau nu le are este `catalogat ` exclus .
Imi cer scuze pentru ca mi-am permis sa-mi expun parerea.

admin:
Catherinna acesta este locul potrivit pentru a-ti spune parerea si a o argumenta. Acest forum asa dupa am mai scris nu este unul comercial, nici unul care se vrea elitist si exclusivist, este unul in care bunul simt trebuie sa fie principala grija a fiecarui user. Cine nu a inteles pana acum ca doar respectand opinia celuilalt, doar aratandu-i ca desi nu esti de acord cu ea, esti totusi in masura sa accepti ca are dreptul la una personala, pt care sa nu fie atacat, jignit si mascarit public. Dupa cate ai vazut a disparut de pe forum cine nu a intels lucrul acesta. Am promis sa nu mai permit lucruri de acest gen pe forum. Aici toti cei care se inscriu, trebuie sa simta o usurinta a scrie, o disponibilitate a celorlalti de a citi si intelege, sa fie convinsi ca sunt respectati si oarecum protejati. Este o actiune de socializare si asta implica armonie si respect.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă