Revelionul a fost... 3 zile din nou. Cu dans si dixtractie cat a putut fiecare. Dar noaptea Anului Nou a fost cea mai tare, cu un restaurant suspendat peste soseaua nationala care a inceput sa salte in ritmul muzicii odata cu dansatorii. Si de ce salta, mai multi dansatori erau pe ringul de dans. Am stat pana pe al 4 -5 dimineata, pana sa se crape de ziua. Faza cu "crapatul" cred ca ne-a speriat un pic si ne-am dus la culcare. Bun DJ -ul, ne-a nimerit in plin cu muzica. In serile urmatoare a fost ceva mai lejer, am stat numai pana pe la 2 noaptea... Oboseala si-a spus cuvantul. Ma refer la oboseala de la inotat in piscina. Dimineata si seara... Si seara se aprindeau luminile albastre in piscina creind o adevarata feerie. Apa era asa de calda ca intrand direct nu simteai nici un disconfort termic. Daca ar fi fost si sarata...
Plus ca la un capat avea o zona cu bulbuci unde puteai sta intins si pe lateral doua mini cascade pentru masaj... Separat era si un jacuzzi cu apa mai calda. Prin ferestrele mari se vedea bruma de afara si telefonul imi spunea ca sunt vreo -12 grade... Mai vreeaaau la piscinaaa!
Per total, un Revelion foarte reusit, ca si cel de anul trecut de altfel, dar totusi diferit.
Asa ca urmariti forumul si cand apare topicul Rev. 2017 nu pregetati. (Apropos Gigi, cand apare topicul ?)
P.S. Wonderland poate indraznesti si tu....