Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
totoescua:
Wonderland , multumesc pentru sugestii , nu-mi plac banii , mai bine-i schimb pe textile :)
gabriela.gheorghe:
Buna ziua, tuturor!
Am achitat avansul pt revelion, eu vin din Pitesti, asa ca daca este cineva care vine cu masina personala si trece prin Pitesti, as fi bucuroasa sa impartim costurile. Bine, stiu ca mai este pana atunci, dar trece timpul...oricum, una peste alta sper sa fie cel putin tot atata distractie ca si anul trecut!
stalicris:
--- Citat din: gabriela.gheorghe din Joi, 05 Noiembrie 2015, 12:44 ---Buna ziua, tuturor!
Am achitat avansul pt revelion, eu vin din Pitesti, asa ca daca este cineva care vine cu masina personala si trece prin Pitesti, as fi bucuroasa sa impartim costurile. Bine, stiu ca mai este pana atunci, dar trece timpul...oricum, una peste alta sper sa fie cel putin tot atata distractie ca si anul trecut!
--- Terminare citat ---
Salut tuturor ! Vin eu din Pitesti,dar plec cu o zi mai devreme. Daca este ok pentru tine, putem merge impreuna.
bruno:
Buna ziua tuturor,
eu vin din Constanta si am achitat avansul; daca cineva vrea sa vine cu mine ar fi bucuros.
Am masina 4x4 si e cam sigura.
Pot sa iau si cineva de la Bucuresti daca ne intilnim in un loc usor de gasit pentru ca nu cunosc Bucuresti.
De pilda in fata aeroport Baneasa, dar pentru detalii vorbim mai tarziu.
ste_fan:
Buna,
Si eu plec tot din Constanta si intentionam sa vin cu masina. Ai uitat sa precizezi daca pleci pe 30 sau pe 31. Oricum eu plec pe 30 decembrie. Eventual am putea sa discutam.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă