Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (18/69) > >>

amaliaap:
Salutare tuturor!

Eu sunt Amalia si azi am achitat si eu avansul pentru Revelion. Sunt tare curioasa ce o sa iasa, fiind newbie  ::) Pentru admin as avea o intrebare, respectiv, cati participanti inscrisi si confirmati sunt pentru acest eveniment? Multumesc! :)

totoescua:
 :dance: :dance:Mulțumesc , regret ca nu mi-am cumparat rochia pe care i-am arătat-o Mihaelei la Viena , ea a zis ca-i prea ieftină la 500  EUR , am sa aleg totuși moneda autohtonă 👗👠💃

wonderland:

--- Citat din: totoescua din Marți, 03 Noiembrie 2015, 23:17 ---am sa aleg totuși moneda autohtonă 👗👠💃

--- Terminare citat ---

iti faci rochie din monede?  :angel:

merge si combinata cu bancnote:

admin:
Amaliaap, mi-ai pus o intrebare despre numarul de inscrisi. Nu am situatia, asa cum am mai precizat pe forum, primesc din agentie doar lista finala. Si sunt avertizat cand ajungem pe ultimele locuri. Dupa cate stiu de la Samiza, f.f curand se va inchide la sectiunea "doamne"...Rezervarile vor ramane deschise doar pt cateva locuri la "domni"....Ceea ce inseamna ca suntem pe la 90...

martina:
Va salut pe toti cu mare placere!
Ma bucur ca vom petrece revelionul 2016 impreuna si va avertizez ca imi place la nebunie sa dansez, deci aviz amatorilor! Sunt o newbie, din Bucurest,i si daca este cineva dornic sa tin companie pe drum si sa particip desigur si la cheltuielile de transport, va rog sa imi lasati un mesaj aici. Va multumesc anticipat si abia astept sa va cunosc! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă