Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (51/69) > >>

LadyTherapist:
 *|* Mai pleaca cineva cu CDi  dimineata 7,30 sau 9,30 din Bucuresti pe 31 decembrie pt a merge grupati  :help:?
Dintre cei ce pleaca cu mirobuzul din Bucuresti stie cineva mai multe detalii despre rezervarea biletelor si plata lor online? Pe site-ul lor scrie ca prioritate au cei ce platesc online, apoi cei ce au platit prin agentie si ultimii cei ce platesc direct la sofer in limita locurilor  disponibile si ma gandeam sa nu ne trezim cu surpriza de a nu ne spune  ca e plin microbuzul. Desi pe site scrie ca se poate plati online, totusi aceasta optiune nu este functionala :help:

Rentzi:
Online se face doar rezervarea, iar plata se face la sofer inaintea plecarii. Probabil ca asta iti da prioritate in fata celor ce nu au facut rezervare si nici nu au platit deja.

Ionutz:
Daca sunt persoane interesate putem sa calatorim impreuna in data de 31.12 catre Tg.Mures cu masina personala ,respectiv retur Tg.Mures -Brasov ( 3 locuri disponibile).Informatii Ionutz 0748569874

admin:
Nu trebuie sa veniti cu halate de baie! Se pot inchiria de la receptia centrului Spa contracost 5 lei /pers. Primii inscrisi, cei care au ocupat apartamentele mai au un avantaj: camerele lor sunt dotate cu cite 2 halate.  :)

Nu uitati de obiectul de tombola! Ati primit pe Email toate detaliile, le reiau si aici in ceea ce priveste acest obiect. Trebuie sa fie ceva ieftin (in jur de 10 RON) dar haios, ca de aceea e tombola sa radem!

Ultimele informatii despre vreme: prognoza accuweather pt Targu Mures indica 4-5 grade cu soare ziua si -1 pana la -6 grade noaptea. Fara nici un fel de precipitatie, nici pana ajungem, nici in timpul cat stam acolo...Asa ca drumurile vor fi uscate.

Despre rezervari. Mi-a spus Samiza, am vazut ca a si postat din agentie, lista este inchisa si finala, s-a efectuat plata integrala. In aceste conditii am deci rugamintea sa nu mai contactati Bon Voyage pt modificari, decat in conditiile in care ati gasit inlocuitor si ati efectuat schimbul de bani intre voi. Se face doar swich-ul de nume, atat. Multumesc de intelegere.

valipetre:
Buna ziua si sarbatori fericite tuturor :bow: :thumbup: Nu am mai intrat de mult pe aici caci am fost foarte ocupat.
Cu transportul din Bucuresti pe data de 31.12 vad ca s-a rezolvat individual.
Noi ne-am grupat 5 intr-o barca! (la Florin, care se pare ca a rezolvat cu masina). Dupa lungi zbateri si de-zbateri  :buck2: pe email (care mai dureaza si in ziua de azi :smiley6600: ) se pare ca totul se rezolva.
Asa ca, distractie placuta si pregatiri intense!  :whistle: O0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă