Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (50/69) > >>

kriss:
Carmen draga mea, ar fii bine , sa te grabesti in a rezolva cu transportul , sa nu fie prea tarziu si sa nu mai gasesti bilete pe nicaieri ...

wonderland:
E util sa rasfoim paginile forumului, nu doar ultimele mesaje postate. Asa aflam ca nu mai e microbuz. ::) sau ca sunt persoane care si-au lasat datele de contact in cazul unor renuntari. :whistle:

--- Citat ---quote from: maya13 on Thursday, 10 December 2015, 22:13]
Daca mai renunta cineva (la locurile pentru fete) as dori sa merg eu .
Ma poate  contacta pe adresa :  met_c13@yahoo.com
Multumesc ! :)
--- Terminare citat ---

--- Citat ---Quote from: AureliaM on Sunday, 13 December 2015, 09:27
Buna, In caz ca mai renunta cineva eu sunt interesata sa merg la revelion.
Adresa mea de mail : aurelia.mihailescu@yahoo.com.

--- Terminare citat ---

Admin, sunt 3 locuri - femei si 1 barbati - dar pe site se mentine mesajul - Nu mai sunt locuri disponibile.

wonderland:

--- Citat din: carmina din Marți, 22 Decembrie 2015, 15:45 ---Din pacate microbuzele pe ruta Iasi Targu Mures nu circula pe 31 decembrie.

--- Terminare citat ---

Niciunul dintre cele 3 cu plecare dimineața? :faint: (2 din Iași Vest, 1 de la Codreanu)
http://www.autogari.ro/curse?pid=355&did=15840&zi=2015-12-31&pas=1-0-0-0-0

LadyTherapist:
 :flori:    :oops:

Hello !  *|*
 Exista cineva care pleaca pe 31 din Bucuresti cu masina personala si care mai are un loc disponibil pentru a ne cupla la transport? De preferat persoana nefumatoare, sau care nu fumeaza in masina. :help: :worthy: :giggle: :food: Daca exista acesta disponibilitate va rog frumoos sa imi  dati   un semn . Stiu ca au anuntat cateva persoane pe aici ca pleaca cu masina, dar nu stiu exact de unde placa fiecare si daca s-au ocupat deja locurile sau nu  asa ca va rog cine poate sa ma contacteze. Multumesc mult   :fight: :help:

Bon Voyage:
Astazi, 23.12.2015, lista finala a participantilor a fost transmisa hotelului.
De asemenea, s-a efectuat plata integrala a serviciilor incluse in pachetul de Revelion.
Din aceste motive, va informam ca nu mai sunt posibile nici un fel de modificari/renuntari.
Va multumim pentru intelegere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă