Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (4/69) > >>

Rodica_I:
Daaa :applause: :applause: :2funny: , sigur stie .. mai ales ca s-au inscris rapid toti si au ocupat toate locurile ... de aceea era asa mare hai si numara mereu cine merge , ca eu am ramas pe afara .. ;D :D.
Intradevar a fost un grup foarte frumos , daca ai primit pozele de la noi ai vazut ca s-a dansat prin toata curtea ... nu conta pe ce melodii.
Rasete si glume la tot pasul si am tot avut pasi de facut ... o zi intreaga de mers prin Cheile Nerei .
Apropoo de Cristi au fost 3-4  , ma cam incurca  Virgil ca nu raspundea cand il stigam Cristi ;D

Drum bun si ai grija de sanatate,  :)

mih_45:
am mai dori noi 2 locuri in ford - daca mai sunt disponibile - Buc - Revelion si retur  - ce zici ?
tu esti in tura de 4 sau de 3 nopti ?
mai este pana atunci , dar ,./......

Mihaela si Doina

MARC:
Silvia+Mihaela+Doina,confirm solicitarea voastra,atentie ,plecarea este in data de 30 decembrie. :o
Nu am retinut daca ne cunoastem :slap:,eu am fost o singura data (pana acum) cu Single,la tura CHEILE NEREI.
Oricum,poate ne vedem pana la revelion si la alte ture. :magic:
Cat priveste dansatul,aveam emotii ca o sa stau pe margine :(((mi-am rupt pantofiorii de dans,la CHEILE TISITEI,vezi foto pe facebook),dar   :thumbup:,mi-am cumparat unii profesionisti,zilele trecute   :applause:
Rodica,amore mio :smitten:,pana la revelion,ca sa iasa de pomina,trebuie sa facem repetitii individual si in grup  la urmatoarele ture!  *|*

Rodica_I:
Mai ..'nebunaticule "  :flori:..cam greu cu repetitiile,   dar asa cum ziceai si tu mai sunt actiuni pana atunci .. asa si "felele de la Capalna" ar avea de repetat, juriul si super juriul  si ei ar trebui sa se pregateasca .....

Eu am sa incerc sa postez diverse melodii..... Domni si doamne , invatati pasii acasa ..sa ne fie mai usor la repetitii. ;D

Fetelor aveti griza ca inradevar este un mare dansator.. :thumbup: l-am cam calcat pe picioare  :) dar a e un dragut si nu comenteaza.

MARC:
 :flori: :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă