Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (3/69) > >>

admin:
1 Silvia C
2 Mihaela N +Doina S
3 Dorina P
4 Stefan A + Mihai M
5. Laurentiu

Rodica_I:
Pentru transport conteaza localitatea de unde venim? :)

admin:
Rodica stiu ca la tine era o gluma legata de oferta lui Mihai. Dar daca veni vorba de trasport. Am ales special Tg Mures pt ca este in centrul tarii, se ajunge relativ usor din orice parte si foarte important are aeroport, CFR si legaturi cu autocare de linie. Este foarte simplu de organizat individual, dar asa cum spuneam o sa mai vedem, daca vad ca se solicita ajutor in organizarea unui transport o sa vad cum se poate iesi mai ieftin. Dar asta mai incolo...

Rodica_I:
Da Gigi ,normal ca glumeam  :D, intre timp am aflat ca Marco este posesorul pantofiorilor de dans din Cheile Nerei  *|* , deci e clar ca se va dansa in noaptea de revelion... :dance:
In privinta transportului , mai este o gramada pana atunci .. dar cine stie poate incercam o cuseta. :)

admin:
Se pare ca ati fost trupa faina acolo pe Cheile Nerei - am vazut ca o parte se reintalnesc in Samothraki (nu mai stiu cine merge dar imi aduc aminte ca Luci S iti poate spune  ;D ;D ;D), alta de Revelion...Apropo de Cheile Nerei - am fost coleg de camera in Retezat cu Cristi C si imi spunea ca i-a placut si lui tare mult...

Gata, ca trebuie sa plec...Ma asteapta drumul pana la Bucuresti apoi la Munchen...apoi la Innsbruck...Am sa va povestesc daca apuc. la intoarcere, desi nu prea stiu cum...Stau doar 2 zile si ....zbrrr la Malaga... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă