Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei zile la castel 27 - 29 martie 2015

<< < (2/24) > >>

clara39:
buna ziua....as vrea sa particip si eu ..si nu am primit mail....daca se poate..multumesc!

admin:
Trebuie sa opresc inscrierile la aceasta actiune, sunt in jur de 80 de inscrisi, iar locuri doar 30...Chiar daca inca nu am dat drumul la rezervarile propriu-zise si cand practic vom stii exact daca intentiile se materializeaza in ceva ferm, numarul peste este prea mare pt a mai lasa inscrierile deschise. Nu vreau, asa cum spuneam, ca lumea sa fie dezamagita ca nu ajunge la castel, nici nu doresc sa fac un concurs cine achita primul, sunt doua lucruri.

Deci cine se inscrie incepand de azi, nu va mai primi Email-ul cu detalii.

Tania55:
ok .... am inteles .... eu sunt a 81 - a (adica rezerva ) ... oricum astept anul viitor sa fie din nou aceasta actiune, sa se repete acest eveniment ..... cred ca este ceva inedit .... ma bucur pentru voi cei care veti participa    :)

ella:
Tania, nu te resemna inca! Nu se stie niciodata...poate mergi anul acesta ...multi inscrisi, putini hotarati ... :)

oti:
va salut pe noul an si va transmit urari de bine cu multa sanatate si bucurii!
sunt fericita ca am din nou ocazia sa va reintalnesc si sper sa regasesc aceeasi voiosie peste tot.
eu am reusit sa fac plata azi si imi doresc sa ma numar printre cei primiti la castel.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă