Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Trei zile la castel 27 - 29 martie 2015
admin:
Joi 8 ianuarie 2015. Situatia sta in modul urmator:
- la femei nu mai este nici un loc disponibil. S-au achitat avansurile pt toate locurile si asa cum spuneam ocuparea se va face in ordinea achitarii, nu a inscrierii.
- au ramas pt barbati 3 sau 4 locuri.
Rugamintea este ca din acest moment sa nu mai achitati avansuri, pt ca Samiza va fi nevoita sa faca returnarea sumelor.
Nu promit, ce vreau insa sa va spun este ca studiez posibilitatea de a mai face inca un eveniment, in asa fel incat sa dau posibilitatea a cat mai multi sa participe. Nu doresc ca lumea sa fie dezamagita...
Cand am un rezultat, va comunic celor inscrisi. Nu mai deschidem inca o data rezervarile, o sa folosim lista celor care si-au transmis pana acum intentiile si nu au prins loc.
cris_gl:
Gigi, deabia astept sa particip la eveniment . Imi pregatesc pasii pentru menuet ............flamenco am dansat cu aplauze la scena deschisa :dance: :dance: :dance:
admin:
Nu stiam cine se ascunde sub acest nickname si am dat fuga in spate sa vad cine e...Ha, ha, ha.. ;D ;D ;D N-ai sa crezi, chiar acum cateva zile m-am gandit la tine, nu stiu ce conexiuni am facut si de cum de mi-am amintit de Spania, apoi am mers mai departe cu gandul si am dat de momentele cele mai frumoase...Si nu pot sa uit cat am ras in statia de tren cand ne intorceam de la Malaga...
Aici n-ai sa ai spectatori, dar cu siguranta o sa fie interesant sa-ti urmarim pasii... ;D ;D ;D ...Astept sa ne revedem!
cris_gl:
Fiind nou intrata pe forum, am dat citeva elemente de recunoastere. Deabia astept sa ne revedem. Prima data aici pe anula asta , apoi in Delta .....apoi depinde de timpul disponibil ( al naibii timp ) si de ce locuri disponibile voi mai prinde .
Am inteles de la Samiza ca va veni la castel si Anisoara din Braila, ce mult ma bucur sa va revad .
Pina ne vom revedea stau cuminte si astept vesti .
Florin1968:
e cineva din Galati ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă