Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei zile la castel 27 - 29 martie 2015

<< < (23/24) > >>

oti:
am vorbit cu Barbosul... si vremea in zona noastra o sa fie superba.  :worthy:

admin:
Doar maine am sa transmit pozele si filmele...Dupa 3 zile la castel au urmat 3 ore de vise...Tot cu cavaleri si domnite... :) Voi?

guitarman:
Buna tuturor!
Ce sa spun Gigi... Mai intai am intrat in hainele noastre, apoi am parasit Castelul, pe urma am intrat in trafic si totul parca a fost un vis...dar un vis frumos pentru care te felicit si iti multumesc! Raman fotografiile, dar mai ales amintirile din suflet... Pacat ca a trebuit sa renuntam atat de repede, nu atat la tinutele noastre , cat la rasfatul de acolo... Doua seri minunate, presarate cu momente deosebite, impreuna cu oameni frumosi, atat la chip, cat si la suflet. Pana data viitoare sa incercam sa ne invesmantam sufletele in haine de cavaleri si domnite!  :)

cris_gl:
      E dimineata  si  ma uit la cafeaua din fata mea.  O ceasca simpla pe un birou banal . Inca mai visez , ma mai cred domnita . Inca va simt linga mine pe toti  domnii si toate domnitele , cu fetele si sufletele vesele .  A fost o intoarcere in timp  minunata ,plina de rafinament ,plina de buna dispozitie si  oameni frumosi  la chip si  suflet .   
      Gigi .........iar ai reusit sa ne surprinzi deosebit de placut.

Ca intre noi fara sa  afle  toata lumea ,  cum iti reuseste mereu ?

admin:
Am transmis fotografiile (un folder comun ce contine pozele facute de mine si cele facute de Romi), filmuletele si cantecele medievale. Sunt un forward de pe office@sibiel.eu via wetransfer.com. Totul in doua Email-uri, primul a plecat spre voi, urmatorul peste o ora. Daca la 12.00 nu aveti ambele Email-uri va rog sa-mi scrieti pe office@singlescamp.ro si am sa va retransmit.

Impresiile mele sunt acum doar sub forma de fotografii, am sa revin insa pe acest topic...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă