Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Trei zile la castel 27 - 29 martie 2015
doina savu:
1. Cristina L.
2. Venera I
3. Dorina S
4. Doina S.
oti:
1. Cristina L.
2. Venera I
3. Dorina S
4. Doina S.
5. Otilia B.
admin:
Lista completa este la mine, de data aceasta am urmarit-o eu, offline.
Informatia despre masina si sofer: Bogdan 0756.07.07.83 Mercedes Sprinter B-184-NEW
L-am sunat eu, vroiam sa mai luam un punct la iesirea din Bucuresti, dar Bogdan este la Salonic, doar dimineata ajunge in tara.
cris_gl:
Domni si domnite , gata pregatirile ? Se apropie vremea intoarcerii in timp , dar..............in toate timpurile voia buna a fost la purtator ( nu o uitati acasa ) .
Deabia astept sa ne revedem sanatosi si voiosi . :dance: :dance: :dance:
admin:
Sper ca toata lumea sa fie in maxima dispozitie...Conteaza mult ca atmosfera rafinata si usor aristocratica sa fie si vesela... :)
Am pregatit tot ce depindea de mine, colaboratorii mi-au transmis ca sunt si ei gata...Ceva emotii pe partea asta, dar odata ce intram in program sper ca trec... ::)
Stiri proaspete:
am fixat a doua statie de urcare, este Piata Charles de Gaulle, punctul de intalnire cu microbuzul fiind iesirea din statia de metrou Aviatorilor . Acolo pt cei care vin cu masinile este si loc de parcare. Ora 5.15 Deci AGIP Pacii 5.00, Charles de Gaulle 5.15.
Va rog luati toate masurile profilactice pt a nu intarzia. Asigurati-va ca nu tineti pe ceilalti asteptand si ca nu influentati programul zilei. Orice intarziere afecteaza actiunile de la castel de vineri.
Vremea: cam capricioasa vad in prognoza, :-[ dar poate cine stie, pana maine se mai schimba... ::) O sa fie 14 - 16 grade, deci primavara, dar cu amentintari de ploaie... :( Pt iesirea de sambata e indicat sa aveti la voi ceva de ploaie si chiar umbrele. In rest nu depindem foarte mult de vreme, totul se petrece in interior...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă