Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In lumea minunata a animalelor 30 aprilie - 3 mai 2015
monica.deaconeasa:
O călătorie absolut minunata, o calatorie ce ramane în inima
arsel:
A fost o actiune foarte interesanta, cu lucruri inedite si oameni inimosi, pasionati de activitatilor prezentate.
Gigi si Samiza sunteti niste profesionisti care imbina excelent mintea si sufletul. Ati reusit sa adunati impreuna
oameni frumosi, a fost o atmosfera destinsa si am ramas cu inima plina de bucurii si amintiri placute.
Va multumesc! :applause:
cristinaB:
sa va fie de bine!
V-am vazut la TV ;)
Frumoase poze!
Ati prins o perioada cand acolo de-abia a venit primavara si verdele naturii e viu si placut!
Bellarox:
O iesire din cotidian menita a ne arata tuturor, inca o data, ce tara frumoasa avem...locuri si peisaje de basm, naturaletea vietii in salbaticie a animalelor, ochii unei caprioare care te urmeaza inocenta peste tot, petalele pomilor inca infloriti udate de ploaie, chicoteala hazlie in incremenirea asteptarii ursului, oameni care incearca increzatori sa realizeze lucruri frumoase.
Inca o data, MULTUMIM, Gigi !
admin:
Multumesc mult celor care mi-au transmis aprecierile lor... :flori: Conteaza sa stii ca munca ta este pretuita...
Ce vreau sa va transmit este ca atat cat o sa ma mai ocup de Singles Camp am sa incerc sa dezvolt programe inedite care sa surprinda si sa placa deopotriva. Pt cine intereseaza bineinteles... ::) :) O sa continui sa organizez actiuni de tip Singles Camp, dar lansate si dedicate diferit decat pana acum. Din toamna am sa fac modificari destul de mari in ceea ce priveste structura de adresabilitate a actiunilor mele. Cel mai probabil este ca va fi mult mai restransa decat pana acum, se va reduce la un grup de persoane fidelizate Singles Camp. In paralel o sa existe un alt tip de actiuni, care vor tinti si acestea socializarea dar intr-o forma mai simpla. La care cel mai probabil am sa fiu doar organizator nu si insotitor si ghid. Poate lumea s-a intrebat de ce am incetat de o vreme sa mai promovez Singles Camp, de ce am refuzat sa mai apar la TV, in ziare etc. Aceasta este explicatia - dorinta mea de a intimiza si a seminchide intr-un grup fidelizat aceasta actiune. Desigur ca este stmulativ si pt cei vechi sa vina persoane noi, de aceea grupul nulceu sa-i spunem are sa primeasca, dar limitat, noi membri.
Ii raspund intr-un fel si cuiva vechi, apropiat si fidel Singles Camp pe care l-am simtit nedumerit de ce nu am vorbit la stirile TVR cand am fost filmati si am fost intervievat in "Lumea animalelor" despre Singles Camp. In primul rand am vrut sa se pastreze initimitatea si discretia prezentei in Singles Camp a celor filmati si in al doilea rand am incetat de mult sa promovez in modul acesta Singles Camp. Mai folosesc doar cateva lucruri simple de promovare pt a contura pana in toamna grupul nucleu, apoi o sa mai vedem...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă