Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In lumea minunata a animalelor 30 aprilie - 3 mai 2015

<< < (11/13) > >>

admin:
Cu placere Codrina!  :)

Sper ca toata lumea inscrisa la microbuzul de Bucuresti, inclusiv Forin care urca din Brasov si Gabriela care urca din Ploiesti au toate reperele de imbarcare. Rog sa nu se intarzie la masina, astfel incat cei punctuali sa nu astepte... Din Bucuresti urca 16 persoane, din Ploiesti una si din Brasov la fel una. Total 18 persoane. Aveti 30 locuri la dispozitie veti calatori deci foarte lejer.

La microbuzul meu de Sibiu, am pt imbarcare pe Ionela C la Sibiu, pe Sorana M si Cristina G la Targul Mures. Nu am pe altcineva inscris. Daca este vreo omisiune anuntati-ma va rog. Daca este cineva care ajunge cu tren sau cu autocar in apropiere de destinatie si are nevoie de transfer, sa-mi comunice si daca ora mea de trecere pe acolo se potriveste, am sa-l iau dintr-un loc pe care-l discutam pe drum.

Plecarea mea din Sibiu va fi la 7.30. la 11.10 sunt in Tg Mures si in jur de 14.00 sunt la destinatie.

admin:
Florin si Gabi, nu uitati sa sunati soferul, inca nu stia nimic...

monica.deaconeasa:
de abia astept

admin:
Nu am avut in seara aceasta la dispozitie toate adresele de Email. Am transmis fotografii doar celor a caror adresa a fost deja setata in grupul "Lumea animalelor". Deci daca n-ati primit de pe wetransfer link-ul si mesajul meu, scrieti-mi Email pe office@singlescamp.ro si vi-l transmit.

admin:
As putea scrie multe despre aceste zile...Despre ce am vazut, ce mi-a placut, ce am simtit acolo, in lumea animalelor...De data asta insa, las doar imaginile sa vorbeasca...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă