Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In lumea minunata a animalelor 30 aprilie - 3 mai 2015

<< < (2/13) > >>

admin:
Oti stiu ca acum a ajuns... :)

In legatura cu rezervarea si participarea la aceasta excursie. Explicam ca la fel ca in cazul "Trei zile la castel" si aici inscrierile sunt cu mult-mult peste numarul de locuri disponibile. Inscrierile s-au inchis, tocmai pt a nu mai ridica si mai mult numarul doritorilor.

Samiza a transmis acum doua zile, la toti cei inscrisi Email-ul de rezervare. Cine nu a primit acel mesaj care indica datele de firma si contul in care se face plata avansului, poate sa ia legatura direct in agentie cu Samiza pe office@bonvoyagesibiu.ro. Peste cateva zile este tarziu, pt atunci ca locurile au sa fie deja ocupate si nu se mai poate face nimic.

Scriu despre posibilitatea ca unele mesaje sa nu ajunga in inbox-urile celor inscrisi. Ce va pot eu spune si asigura este ca Samiza transmite tuturor, in ordinea inscrierii. Se pot insa intampla:
- destinatarul sa nu aiba setata in adress book,  asa cum am recomandat, adresa de Email a agentiei si atunci exista posibilitatea ca Email-ul sa fie tratat de server ca SPAM si retinut in filtre
- adresa de Email cu care s-a facut inscrierea este gresita si atunci mesajul nu are cum sa ajunga la destinatar
- avand in vedere ca in unele zile Samiza transmite cateva sute de Email-uri, avand in vedere ca server-ele nu permit mai mult de 50/ora, este posibil ca unele sa fie considerate peste limita si atunci nu sunt procesate. Intradevar vine un mesaj de avertizare, dar la volumul mare la care se lucreaza in agentie, este posibil ca acestea sa scape.

Oricum cand sunteti ferm decisi sa participati la o actiune, este recomandat sa va asigurati ca nu a aparut una dintre problemele de mai sus. Cu un simplu Email spre Samiza, verificati daca inscrierea s-a transformat in rezervare sau nu. Trebuie sa stiti ca in 3 zile maxim de la inscriere Samiza transmite Email-ul de rezervare. Daca nu l-ati primit poate sa fie una dintre cele 3 situatii prezentate.

Ceea ce trebuie sa se inteleaga este ca Samiza din agentie nu stie cum sa interpreteze lipsa unui raspuns:
- ca nu s-a primit Email-ul de rezervare
- ca rezervarea  a fost facuta la impuls, dar inca nu exista decizia si urmeaza si urmeaza o perioada de gandire
- ca rezervarea este doar formala. Un procent de cca 10% din inscrieri se pare ca sunt in aceasta categorie

Si nu are nici cum sa verifice, nici tehnic si nici fizic. A suna atata lume ar fi nevoie de operatori...

Este bine deci sa tineti legtura cu agentia, sa spuneti eventual "da, vrem sa participam, dar nu este posibil sa achitam inca avansul pana la data...", sau "inca nu stiu daca am liber sau nu, dar pana la data de...o sa stiu exact". In aceste situatii Samiza isi face un semn si tine rezervat locul pana la termenul anuntat. Daca este posibil evident si daca presiunea cererii nu este prea mare (cum este situatia de exemplu la aceasta actiune) . Dar in general tine rezervat locul.

Sunt sfaturi pt cei decisi sa participe... :)

oti:
uraaaa! am reusit sa prind un loc... ma rog, nu am confirmarea de la Samiza, dar sunt optimista.
pregatesc puscociul, palaria cu pene si .... iaurt cu mere - cica mananca fiecare ce prinde... :thumbup: :giggle:
de-abia astept sa va reintalnesc.

admin:
Oti, nu puscoci, ci... arc! Sa dam o sansa ursilor... ;D ;D ;D

oti:
daca vad ursul, mor cu arcul in mana..... :tomato:
e clar, vegetarian scrie pe mine.... am un compot bun acasaaaaa!!!! :'(

CristianT:
Salut Gigi,
M-am inscris si eu dar nu primesc mailuri pe tema asta. A mai fost vre-un mail. Vrei te rog sa verifici daca sunt pe lista!
Multam fain!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă