Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In lumea minunata a animalelor 30 aprilie - 3 mai 2015

<< < (3/13) > >>

admin:
Cristi, te rog la Samiza, lista stii, este la ea in agentie.

CristianT:

--- Citat din: admin din Miercuri, 04 Februarie 2015, 14:39 ---Cristi, te rog la Samiza, lista stii, este la ea in agentie.

--- Terminare citat ---
Ok. Multumesc. Cu Samiza am vorbit cind am platit avansul.

admin:
Am inteles, deci ai confirmarea de rezervare. Intelesesem ca nu ai primit Email-ul de la agentie. In afara de primul mesaj in care dadeam cateva amanunte legate de program si tarif nu am mai transmis nici unul. La aceasta actiune, am sa dau doar detaliul locatiei si evident ca o sa va spun cu ce sa va imbracati, restul ramane sa vedeti acolo...E prea interesant si e pacat sa nu tin asa mai invaluit in mister totul... :)

CristianT:

--- Citat din: admin din Miercuri, 04 Februarie 2015, 18:02 ---Am inteles, deci ai confirmarea de rezervare. Intelesesem ca nu ai primit Email-ul de la agentie. In afara de primul mesaj in care dadeam cateva amanunte legate de program si tarif nu am mai transmis nici unul. La aceasta actiune, am sa dau doar detaliul locatiei si evident ca o sa va spun cu ce sa va imbracati, restul ramane sa vedeti acolo...E prea interesant si e pacat sa nu tin asa mai invaluit in mister totul... :)

--- Terminare citat ---

AM de toate dar credeam ca ai mai trimis vre-un mail. Sunt numai ochi :o ca smiley cu urechi nu ai.
 :D

admin:
Deschid din nou rezervarile. Inscrisi au fost mai mult decat dublu fata de locurile anuntate, insa multi nu au raspuns la Email-urile de rezervare transmise din agentie...Nici ca da, nici ca ba... :-\

Asa ca pt cateva locuri ramase neocupate prin achitarea de avans, redeschidem rezervarile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă