Autor Subiect: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V  (Citit de 49589 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V
« Răspuns #120 : Marți, 29 Septembrie 2015, 11:14 »
Pai Florinel, tata, eu care eram in Turcia pe guleta trebuie sa pun poze pe forum sau matale care ai participat la eveniment? Ce titlu are subforumul, "Impresiile si fotografiile facute de Gigi Cindea sau de organizatori", sau "Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre"? Topicul va este deschis voua, celor care ati fost acolo, sa va povestiti impresiile, momentele traite acolo, sa postati fotografii, nu sa fac eu un briefing ilustrat al actiunii. ??? Este adevarat ca dupa fiecare excursie la care particip "povestesc" in cuvinte si imagini ceea ce am simtit eu, ceea ce cred ca ajuta in intelegerea actiunii pt anii urmatori, dar asta nu inseamna o "datorie". Este o placere a mea sa scriu, atunci cand am timp.

La fel cu "datoria" asta de a posta imagini, am mai simtit si cand mi se cereau imperativ adresele de Email, lista de participanti. Am mai explicat referitor si la aceasta, ca este doar un ajutor pe care il dau dupa actiuni, datorita comunicarii limitate. Nu toata lumea schimba adrese de Email si numere de telefon, adrese de FB sau altele...Asa ca am venit in ajutorul lor...Dar nu e o "datorie organizatorica". Oricum asa cum am anuntat, incepand de anul viitor, o sa dispara aceasta transmitere, incerc pe cat posibil sa determin o crestere a interactiunii intre participanti in timpul actiunii, nu dupa finalizarea ei.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #121 : Marți, 29 Septembrie 2015, 14:18 »
Domun Candea :D  , aveti mila  :smitten: , noi si comunicarea , oare de ce suntem singuri  , nu din lipsa comunicarii....
Gigi nu ne lasa de izbeliste  :bow: , ca ramnem fara fotografii ..., suntem asa de preocupati sa ne cunoastem  ca uitam sa facem poze ,schimb de adrese , numere de tel .... :angel:
Cu postarile ...cam greu , uneori ...  frige tastatura? ::)

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #122 : Marți, 29 Septembrie 2015, 18:40 »
Ei, asta e, se mai produc si schimbari neasteptate in modul obisnuit de desfasurare a actiunilor SC !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #123 : Marți, 29 Septembrie 2015, 19:19 »
Dupa fiecare actiune fotografiile au sa ajunga la toti participantii, la fel ca intotdeauna Rodica.  :) Este bucuria mea sa va surprind in momentele placute, sa aveti amintiri...Nu la fotografii m-am referit in mesaj, atunci cand i-am raspuns lui Florin ci la lista de adrese. Si acolo este diferentiat Singles Travel/Singles Camp, dar este prematur sa dau detalii. Am anuntat acest lucru cu ceva timp in urma si asa o sa fie anul viitor. Sunt multe motivatii care m-au condus la aceasta decizie, dar cea mai importanta este cea de a impulsiona mai mult comunicarea in grup pe perioada actiunilor. Numarul de participanti/actiune are sa creasca in 2016 la mai multe excursii din tara (asa cum am procedat anul acesta cu Delta), o sa fie completari de program cu mai mult entertaiment pt a creste disponibilitatea la socializare.
Iti raspund si tie Florine, Singles Camp trebuie sa evolueze continuu, sunt normale schimbarile si modificarile. Eu nu sunt vesnic, o sa obosesc si eu fizic la un moment dat si atunci vor fi altii care vor continua ceea ce fac eu acum. Si vreau ca ceea ce las sa fie cat mai usor de dus mai departe...Poate faci un efort sa intelegi intentia mea de bine, nu de limitare sau de altceva...Ok?

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #124 : Marți, 29 Septembrie 2015, 19:34 »
Eu am recunoscut in o postare anterioara ca nu am facut nici o poza la Sibiel, nu stiu cum s-a ajuns la lista de adrese. De aceea am postat ce am postat, nu m-am referit la scopul actiunilor initiate de Gigi, care l-am inteles deja, dar repet nu era vorba de scopul actiunilor.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #125 : Miercuri, 30 Septembrie 2015, 09:59 »
Mie nu mi se pare o schimbare neasteptata. Ci, doar o clarificare :)
Si pana acum topicurile de feedback in cuvinte si imagini erau destinate participantilor la actiuni, nu organizatorilor.  ;)

Stiu ca e un pic mai complicat cu incarcatul pozelor. Dar, asta doar la inceput, pana te obisnuiesti cu tynpicul.  Daca fiecare ar posta 1-2 fotografii, ar fi mai mult decat suficient.
Cativa dintre cei vechi o fac de fiecare data. Dar, e adevarat ca acum predomina un grup de new entry. Dintre acestia doar pe krondia am vazut-o sa posteze, in stilul ei minunat de fotojurnalist, imagini din excursii.

Dar decat sa despicam firul in patru mai bine punem 1-2 poze. Eu as pune, dar n-am fost prezenta. :crazy2:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #126 : Joi, 01 Octombrie 2015, 17:42 »
Eram tare curios sa stiu cum a fost privit programul de duminica, a placut, e emotionat, daca ceea ce face Radu cu copilasii aceia, este de natura sa creeze exemple pentru alte locuri din tara...

Pt mine personal Radu a fost intotdeauna un exemplu de cum trebuie facute lucrurile, ia totul extrem de serios, chiar daca pare o joaca...Cu o exceptie....Cu ani multi in urma era "sa trisez" si sa castig astfel "cea mai buna trupa de jazz studentesc din tara". Festivalul era la Iasi, nu mai stiu, cred ca prin '81, ,82 si organizatorii au anuntat in ultimul moment ca proportia de studenti/absolventi in trupe trebuie sa fie peste 66%. Si trupa lui Radu, care nu avea nici un fel de problema in a castiga (era deja cunoscuta, cantau la Festivalul de Jazz din Sibiu si asta inseamna ceva) nu respecta procentul. Aveau nevoie de inca o persoana. M-a sunat, pt ca eu asistam de multe ori la repetitiile lor si gandea el ca s-o fi prins ceva de mine...M-a chemat, mi-a pus o pereche de pongos-uri in fata si hai afro, hai nu stiu cum, hai nu stiu ce ritm...Pt mine erau toate la fel....nu se deosebeau cu nimic...La un moment dat a zis, "Gata ma ca nu reusesc nimic cu tine...", hai la Iasi, urcam pe scena si poate acolo in emotii te tii si tu dupa noi...Daca nu, te faci ca dai din maini...Eu ma si vedeam pe scena, rosu tot de minciuna...(asta e, n-am fost in stare niciodata sa-mi ascund sentimentele)...Dar nici sa refuz un asemenea premiu nu-mi venea - ce m-as fi laudat eu pe la toti dupa aia...Pana seara am cochetat cu ideea ca plec. Cu o ora inainte de tren, eram in transa, ma luasera caldurile, transpiratiile, erau praf....L-am sunat pe Radu si i-am spus "Bai Radu, nu pot sa vin!" Cred ca daca eram langa el m-ar fi omorat...A inchis si a sunat alt coleg, acum mare profesor universitar, doctor docent...Si ii face aceiasi propunere ca mie cu precizarea: intr-o jumatate de ora la gara! Omul fericit si-a luat rapid ceva cu el si tusti in gara...Pe drum au tot exersat (imi inchipui ce era acolo) doar doar il invata ritmurile...Si era pe calea cea buna....La Iasi au rasuflat usurati. L-au anuntat in trupa, si-au asteptat randul si cand sa urce i-al pe Popica de unde nu-i. S-a ascuns pe undeva de rusine sa urce pe scena. Cand a vazut cata lume era adunata acolo s-a inmuiat de tot...N-au avut ce face, au urcat pe scena, au cantat, au incantat si au castigat marele premiu. Nimeni nu numarase cati sunt pe scena....

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #127 : Joi, 01 Octombrie 2015, 18:31 »
Copiii au fost niste scumpi, iar Radu scoate ce e mai bun din ei. Mie mi-au dat lacrimile. Doar smecherasul acela brunet m-a facut sa-mi revin. Multumim pentru show. A fost perfecta asocierea cu petrecerea noastra. Idee faina! De asemenea, felicitari Samizei pentru organizare, avand in vedere ca de data asta a fost singura ... cu foarte multi petrecareti pe cap.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #128 : Joi, 01 Octombrie 2015, 18:42 »
Marturisesc ca eu nu am vazut show-ul copiilor niciodata live. Doar pe net. Tocmai de aceea eram curios sa stiu si sa vad ce impresie face un asemenea act. Mi-as dori mult sa-i ajut si modul in care pot sa o fac e sa-i promovez. La mine la Sibiel petrecerile sunt lant, sunt o multime de firme care vin. Si care toata ma intreaba ce pot face acolo. Sunt multe lucruri pe care le propun, depinde de profilul grupului, dara asta e ok, se potriveste la orice. Copii aceia au nevoie nu doar de instrumente ci si de motivatie si incredere. Si asta se castiga din aplauze, din multe aplauze...

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #129 : Joi, 01 Octombrie 2015, 19:41 »
Au cantat foarte frumos, smecherasul a facut tumbe (e si circar), a jucat teatru incercand sa "agate" una din fetele din band. Dupa atata muzica pe care am dansat, o schimbare pe ritmuri americane, mai vechi ... mie una mi-a priit. Radu ne-a surprins si cu cei doi copii care ne-au facut baloane imense (aveau culorile curcubeelor din Azore). Foarte bine plasat spectacolul de duminica. De aplaudat, i-a aplaudat lumea cu mult drag. M-am revazut pe mine insami care  am cantat 4-5 ani intr-un cor de copii, faimos pe vremea mea.

Offline Carmen M.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #130 : Vineri, 02 Octombrie 2015, 09:47 »
Minunati copiii!Toata stima pentru prietenul tau ! Se vede ca pune suflet in ceea ce face, asa ca ajuta-i in continuare cit si cu ce poti.Intr-o societate materialista, manelizata de catre politic si media, sa vezi niste copii ca ei cintind o muzica de nisa, e mare lucru!M-au impresionat cu talentul,modestia si dragalasenia lor.Multumesc pentru program.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #131 : Vineri, 02 Octombrie 2015, 11:28 »
Dacă sunt la fel de talentaţi ca cei pe care i-am ascultat de 8 martie la Sibiel sunt convinsă că sunt minunaţi. Există oare vreo înregistrare cu ei undeva pe internet?

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #132 : Vineri, 02 Octombrie 2015, 22:04 »
[/img]
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline kriss

• Full Member
« Răspuns #133 : Vineri, 02 Octombrie 2015, 22:06 »
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline kriss

• Full Member
« Răspuns #134 : Vineri, 02 Octombrie 2015, 22:08 »