Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 27 septembrie 2015 editia V
Carmen M.:
Pentru shtef38 : Nu stiu daca ai vazut schimbul de mesaje intre mine si Florin, sint interesata de transport din Bacau; crezi ca ma poti lua si pe mine,si daca da, in ce conditii? Eventual spune-mi cum pot lua legatura cu tine.Multumesc, o zi buna!
Carmen M.:
Pentru Carly: Fa-ti curaj! Eu am vazut site-ul de vreo 3 ani, am zis ca-i idea buna si atit, am uitat de el pina cind am dat de el din nou de scurt timp si, dupa destule framintari, mi-am zis sa incerc cu Sibielul.Asa ca, incearca si tu! :crazy2:
Carmen M.:
idee, idea nu "sa egzista" :idiot2:
shtef38:
--- Citat din: Carmen M. din Marți, 15 Septembrie 2015, 08:26 ---Pentru shtef38 : Nu stiu daca ai vazut schimbul de mesaje intre mine si Florin, sint interesata de transport din Bacau; crezi ca ma poti lua si pe mine,si daca da, in ce conditii? Eventual spune-mi cum pot lua legatura cu tine.Multumesc, o zi buna!
--- Terminare citat ---
O sa ii scriu intr-un mesaj lui Florin nr meu de telefon... I-a si tu legatura cu el si vb la telefon... Sigur ca as dori companie ptr drum...
Carmen M.:
ok, multumesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă