Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 27 septembrie 2015 editia V
shtef38:
Dupa cum am spus: Eu merg cu masina personala. Nu îmi propun sa plec la ora x si y minute, nu eu sunt gazda acolo. Trebuie sa fim acolo înainte de ora 17 când apare Bucurestiul. Un mic ocol când mergi din Roman in Sibiu nu e un capăt de tara... Dar ar fi preferabil sa nu fie mai mult de 50 km
Am 2 apeluri de la numere necunoscute. Acolo unde lucrez nu aud telefonul (in caz ca ati încercat sa mă sunati). Lasa-ti mesaj si va sun eu când sunt in pauza sau dimineața
carly:
Hello, incerc si eu sa-mi fac curaj din Timisoara!
shtef38:
Ce sa faci tu din Timisoara? Iar revolutie? Încercări de data asta sa n-o mai faceti de ziua mea caci m-am saturat de Memorialul Durerii :tomato: :tomato:
varsator38:
Curaj Carly!Mai suntem si alte persoane din vestul tarii,tot la prima participare...deci ne intalnim la Sibiel!?
Florin1968:
Nu ti-am gasit numarul de tel,sa pot sa las mesaje, pot sa las adresa de email, tironf1@yahoo.com, sa nu apara alte probleme pe forum, las adresa doar pentru eventuala grupare a transportului. Către Shtef !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă