Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 6 - 8 noiembrie 2015
admin:
Postez acum detaliile complete de imbarcare din Bucuresti: tur: Bucuresti Bran si retur: Bran - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti. Tarif: 100 RON, neinclus in pretul excursiei. (se vor achita vineri la locatie, insotitorului de grup). Plecarea din Bucuresti: vineri 6 noiembrie ora 10 .00 Locul de plecare: Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Auto B - 184 - NEW Sorin 0748 111.960
ciprian500:
Si eu sunt de acord cu drumeția! Abia aștept!
Viva:
Gigi, deci voi fi si eu in microbuzul de Bucuresti! Pe maine!!!!
admin:
Da, stiu Violeta, am rugat-o aseara pe Samiza sa vorbeasca pt inca o camera pt tine.
EmBo:
Greu, greu, greu...
Greu sa-ti revii dupa 3 zile de gatit, mancat, baut, distrat la maxim...
Am avut parte de tot ceea ce ne-am dorit: grup minunat cu o buna-dispozitie permanenta, vreme spendida pentru drumetia pe Magura, bucatareala de mare talent sub competenta indrumare a chef-ului Ciprian.
Mancare multa-multa si buna-buna de ne-am lins degetele, mix de bauturi multe-multe si bune-bune de ne-am uns sufletele, fete multe-multe si bune-bune (Ups! n-am gasit alta rima :) ), baieti mai putini, dar bravi cat cuprinde :), ce mai, o alta actiune reusita, made in Singles-(Cook)-Camp!
O mentiune speciala pentru torturile (atentie unde puneti accentul :) ) si sampania din seara "Mihai si Gavril" (multumirile merg catre Cristina si Gabriela).
Pentru sugestie si exemplificare, ca sa vedeti cum am ajuns ieri-noapte in Bucuresti, aveti mai jos o imagine surprinsa in microbuzul lui Sorin, ca o nava inter-galactica cu care ne-am intors pe Pamantul cotidian, dupa o calatorie in Cosmosul gastonomiei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă