Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 6 - 8 noiembrie 2015
MARC:
In completare,eu votez ptr. o drumetie,in loc de vizita la castelul Bran(daca permite si vremea).
eugenandrei:
da si eu sunt de acord cu tine Marc
Pit:
Si eu sunt de acord cu drumetia daca vremea e buna !
cris_gl:
Daaaaaaaaaa...........drumetie sa fie, combate caloria .
admin:
Cu siguranta daca vremea este asa cum se anunta iesim la o plimbare montana...Imi amintesc ca acum 2 ani, am urcat pe o zona de gol de unde se vedea satul Magura, dar si castelul Bran si chiar Moeciu. Sper sa gasesc intrarea pe traseu....de acolo e floare la ureche....M-am uitat pe google maps si am gasit coordonatele 45.520171, 25.362645. De acolo plecam. Se urca in jur de 400 m de diferenta de nivel pt a ajunge pe culmea Magurii., imi amintesc ca am avut vreo ora si jumatate de urcus...Privelistea de sus, daca este senin - minunata!
Castelul Bran este anuntat ca obiectiv de excursie, trebuie sa respect si acest lucru. Asa cum va spuneam exista 2 variante pt cei care doresc sa-l viziteze: sa mearga intr-un grupulet cat suntem restul in drumetie, sau sa programam ceva matinal duminica, inainte de plecarea spre Sibiu. Discutam acolo....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă