Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp 6 - 8 noiembrie 2015

<< < (5/39) > >>

cristina:
Multumesc frumos! 
Voi astepta telefonul lui Gigi.

admin:
Acum am finalizat listele, incep cu telefoanele. Mai intai informatiile de transport:

Microbuz de Bucuresti: transport organizat Bucuresti – Bran si retur, pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina – Sinaia – Predeal - Bran. Tarif: 100 RON, neinclus in pretul excursiei. Plecarea din Bucuresti: vineri 6 noiembrie ora 10 .00 Locul de plecare: Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Auto si soferul vor fi comunicate pe forum, miercuri.

Microbuz Sibiu. Ruta Sibiu - Fagaras - Bran. Sunt 140 km, in cca 3 ore ajungem. Din pacate, nu putem pleca inainte de ora 16.00. Atunci isi termina bucatarul tura si nu ne prea putem descurca fara el... Locul de imbarcare: parcare Hotel Ibis (fost Continental)

O sa revin maine cu detalii despre ce o sa gatim, cum ne orgaizam acolo.... :), vreme, ce sa mai avem cu noi...

admin:
Am reusit sa sun cateva persoane, mai continui dimineata... :)

M-am uitat pe vreme, arata super! 1- 14 grade cu soare, minunat pt perioada asta! Asa ca va propun imbrcaminte si incaltaminte de drumetie si haideti sa facem sambata dimineata o plimbare pe Magura.....

Sa nu uit: luati cu voi cate ceva de baut, acolo ne gospodarim cu ce avem, nu este bar sau restaurant, cred ca s-a inteles ideea de cooking camp si de autogospodarire, asa e?

Deci vin pt fiert - este bun cel de la tarani, nu de crama...trebuie sa fie rosu sau roze..., bere, palinca, ce stiti ca aveti prin casa si...curge... ::) :)

wonderland:
la mine curge apa.  ;D

cris_gl:
apa............nici in bocanci nu este buna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă