Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 6 - 8 noiembrie 2015
wonderland:
Bine ai venit. Daca ai primit email pentru plata - sigur a mai fost măcar un loc. Deci, ești asigurat! Poftă mare și distracție pe măsură!:thumbup:
Pit:
Multumesc pentru informatie,Wonderland! Sper sa fie o excursie interesanta pentru toata lumea si sa avem parte de o vreme la fel de frumoasa, ca pana acum. :)
cristina:
Buna ziua! As dori sa stiu cum se asigura transportul din Bucuresti.
Multumesc!
wonderland:
Asa cum scrie la pagina 1, la prezentarea excursiei si descrierea serviciilor incluse/neincluse. :blush:
--- Citat din: admin din Miercuri, 29 Octombrie 2014, 11:57 ---Transport organizat Bucuresti Bran si retur, pe traseul Bucuresti Ploiesti Campina Sinaia Bran. Tarif: 100 RON, neinclus in pretul excursiei. Plecarea din Bucuresti: vineri 28 noiembrie ora 10 .00
--- Terminare citat ---
de obicei cu microbuzul, iar locul imbarcarii se anunta in timp util, cu putin timp inaintea plecarii.
Sau, - din ce vad mai jos, posibil ca Gigi sa faca o exceptie si sa sune, daca nu a facut-o deja, pe cei cu inscriere fermă. :blush:
--- Citat din: admin din Joi, 29 Octombrie 2015, 13:46 ---
Da, am sa va sun eu luni pe toti Laurentiu....cum am avut probleme cu forumul, este cea mai rapida si mai sigura forma de organizare a transportului. :)
--- Terminare citat ---
In concluzie, orice informatie....e de gasit pe forum. :thumbup:
MARC:
Buna ziua la toata lumea!
Daca este interesat cineva sa mearga in locul meu la Cooking Camp,astept mesaj,multumesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă