Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumuri bucovinene: Transraraul 27 - 31 mai 2015
florin69:
Venim, veniiim!!! Tin'te bineee.... :D
ela201:
1. Gigi Cindea - (urcare Bucuresti, la intoarcere coborare Sighisoara)
2. Silvia Ciulei - Bucuresti *|*
3. Tatiana Bejan - Bucuresti
4. Florin Ion - Bucuresti
5. Ana Ion - Bucuresti
6. Elena Dumitru - Bucuresti
7. Mihaela Caracuda - Bucuresti
8. Stela Grigore - Bucuresti
9. Mona Galinescu - Bacau
1o. Camelia Stanciu
11. Mihaela M. - Braila
12. Mihaela Preda
Stelam:
1. Gigi Cindea - (urcare Bucuresti, la intoarcere coborare Sighisoara)
2. Silvia Ciulei - Bucuresti *|*
3. Tatiana Bejan - Bucuresti
4. Florin Ion - Bucuresti
5. Ana Ion - Bucuresti
6. Elena Dumitru - Bucuresti
7. Mihaela Caracuda - Bucuresti
8. Stela Grigore - Bucuresti
9. Mona Galinescu - Bacau
1o. Camelia Stanciu
11. Mihaela M. - Braila
12. Mihaela Preda
13. Stela Moldovan - ajung in Vama aprox 17.30 , la intoarcere coborare Tg Mures
admin:
M-am intors dupa cateva zile de Maramures, cu vreme cum nu se putea mai frumoasa si mai potrivita pt drumetii si vizitare. Ieri pe drumul spre casa ma gandeam cum o sa gasim Bucovina, daca vom avea un timp la fel de frumos ca in Maramures. Si dupa cum arata prognoza va fi ok, ceva mai rece, dar cu soare si vreme buna. Oricum nu uitati de pelerine, este un accesoriu foarte important. Daca am ajuns la echipament, reluati va rog inca o data ceea ce am scris si am recomandat.
Lucrez acum la detalierea programului, vreau ca in prima zi sa adaugam la Manastirea Humor inca doua obiective, asta evident daca ne vom incadra in timpul de drum anticipat. Si daca e vorba de drum, sper sa treaca usor, o sa incerc sa va mai umplu timpul povestindu-va cate ceva.
Ce tin sa mai subliniez si pe acest topic, am facut-o si pe cele aferente altor excursii, este ca actiunile noastre au ca prim obiectiv socializarea. Excursiile sunt gadite in acest fel, cazarile alese pt a oferi cat mai multa intimidate de grup, participantii sunt de profil apropiat. Aici in Singles Camp nu fac turism pur, sablonat si ingradit de bifari de obiective. Functie de vreme, de starea grupului, de timpul pe care-l avem la dispozitie, in timpul unei actiuni, mai fac anumite corectii, inlocuind sau incluzand noi obiective. Cei care ma cunosc stiu ca incerc sa arat cat mai mult, sa va intoarceti cat mai incarcati si bogati in noi locuri vazute, in informatii, dar de multe ori nu totul depinde de mine...Mai este vremea, mai este drumul care-ti poate oferi surprise si carepot afecta programul.
Incercati sa intelegeti inca de la inceput ca faceti parte dintr-u grup, ca trebuie sa va adaptati majoritatii...Asta nu inseamna ca schimbam ceva doar ca asa doreste majoritatea, eu sunt un pic sas si asta ma face sa fiu exact si poate si tipicar, deci urmaresc fidel programul...Ma refer aici la starea generala de grup, la legaturi, la interactiune.
Veniti deschisi, nu aduceti cu voi tabieturi care-i pot afecta pe ceilalti...Nu va plangeti de problemele de acasa sau de nimicuri care nu intereseaza personal pe ceilalati. Nu veti face decat sa incarcati negativ pe cei din jur sau chiar sa-i iritati. Lumea vine sa se destinda, sa se detaseze cateva zile de ceea ce traieste zilnic, vrea sa se relaxeze. Va rog tineti cont de lucrul asta.
Deci pregatiti inca de azi zambetul de vacanta, scuturati-va de problem si hai sa petrecem cateva zile minunate impreuna! :dance: *|* :dance:
admin:
Pentru cei care vin pe cont propriu pana la Gura Humorului, locatia in care vom sta este: Pensiunea Carmen Silvae Gura Humorului, jud. Suceava Cartier Voronet - nr.252B
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă