Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumuri bucovinene: Transraraul 27 - 31 mai 2015

<< < (13/15) > >>

Tatiana:
Gigi dear, maine ma duc la Mall dupa zambete, ca sa fie cat mai proaspete. O sa iau si cateva in plus, de rezerva. ;)
Deabea astept sa cantam cat ne tine gura, sa jucam bucovineste si cine stie ce ne mai trece prin cap ca doar sti cat de inventive sunt domnitele.:)
Presimt ca o sa fie cel mai grozav grup mioritic SC. :)

admin:
Eu sunt antrenat pt orice veselie, am deja la activ anul asta asa vreo 30 - 40 seri/nopti...Asa ca ma acomodez si integrez usor, schimb doar peisajul si grupul. Si imi place inventivitatea feminina... ;) :) Vezi ca la Mall au si zambete largi... ::)

Anamaria:
1. Gigi Cindea - (urcare Bucuresti, la intoarcere coborare Sighisoara)
2. Silvia Ciulei - Bucuresti   *|*
3. Tatiana Bejan - Bucuresti
4. Florin Ion - Bucuresti
5. Ana Ion - Bucuresti
6. Elena Dumitru - Bucuresti
7. Mihaela Caracuda - Bucuresti
8. Stela Grigore - Bucuresti
9. Mona Galinescu - Bacau
1o. Camelia Stanciu
11. Mihaela M. - Braila
12. Mihaela Preda
13. Stela Moldovan - ajung in Vama aprox 17.30 , la intoarcere coborare Tg Mures
14. Ana Maria Ferdean- ajung in Gura Humorului aprox la 13.25, la intoarcere coborare la Tg Mures

Deci trebuie sa cobor din microbuzul care vine din Cluj in Gura Humorului nu in Vama?

admin:
Da, in Gura Humorului. In prezentarea actiunii, am scris zona de cazare Vama - Gura Humorului, acum am precizat locatia. Este in Gura Humorului, in cartierul Voronet, aproape de malul raului.

Inca o precizare cu care eram dator, legata de transport:
Numarul auto este B277NEW, iar sofer Ciprian-0748111963. Intalnirea la MOL Pacii (fost AGIP Pacii) Iuliu Maniu 194, ora 5.45. Va rog nu intarziati, pt ca la 6.00 ne-am miscat din loc si plecam spre Gura Humorului. O a fiu si eu acolo, asa ca o sa calatorim impreuna de data aceasta... :)

Sa aveti la voi sandviciuri si apa, nu oprim pt a servi masa. O sa facem doar pauzele legale ale soferului, asta in statii de benzina. Trebuie sa ne incadram in programul lui de condus si totodata tin mult, asa cum va comunicam, sa mai vedem impreuna inca doua obiective.

Stelam:
No, atunci cobor si eu la Gura Humorului. Musai trebuie sa va spun ca eu una stiu f bine sa ma pierd pe 1mp. Cu alte cuvinte daca nu apar pana la ora H (de la Humorului) sunt pe undeva prin spatiu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă