Autor Subiect: In inima muntilor Retezat 8 - 12 iulie 2015  (Citit de 36440 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
Re: In inima muntilor Retezat 8 - 12 iulie 2015
« Răspuns #75 : Duminică, 05 Iulie 2015, 20:31 »
 Fetele care ajung in gara Obor la 5.30 nu prea au timp sa ajunga la 6 la Agip Pacii. Cel mai usor de ajuns e cu metroul .In niciun caz nu luati taxiul ca faceti o vesnicie. Luati ceva de la Gara Obor pina la statia de metrou Obor ,de acolo luati metroul pina la Eroilor de unde schimbati cu metroul de Preciziei (parca) - sa ma ajute si altcineva care merge mai des cu metroul,apoi din metroul de Preciziei coboriti la statia Pacii si iesiti pe la coada metroului.Acolo,mergeti tot inainte pe aceeasi parte pina dati de benzinarie.

Offline Mimi

• Sr. Member
« Răspuns #76 : Duminică, 05 Iulie 2015, 20:34 »
 P.S. Pt. ziua de joi prognoza s-a schimbat putin , deci nu va uitati geci de ploaie,pelerine,pantaloni impermeabili !

Offline ludmila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #77 : Duminică, 05 Iulie 2015, 22:20 »
Multumesc Mimi!

Offline anca_di

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #78 : Luni, 06 Iulie 2015, 07:28 »
Gigi, probabil va fi cea mai ciudata intrebare, dar tr sa te intreb. la cabana ne dau prosoape sau tr sa venim noi cu ele? intreb pentru ca n-as vrea sa iau in rucsac decat strictul necesar

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #79 : Luni, 06 Iulie 2015, 07:56 »
Buna intrebare! Este posibil sa primim, dar nu iti pot spune cu siguranta si nici nu mai am cum sa iau legatura acolo in munte. Oricum prosopul si sapunul sunt binevenite oriunde, asa ca luati cu voi si aceste doua articole. Nu ingreuneaza bagajul, ci doar ocupa ceva spatiu...

Offline Nasabv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #80 : Luni, 06 Iulie 2015, 10:00 »
buna dim tuturor :)
gigi, detaliaza te rog, partea cu concentratul......energizante ok, altceva?
sandvisuri in drumetii?
Angela

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #81 : Luni, 06 Iulie 2015, 10:06 »
Nu, sandviciuri nu, pt ca nu avem cum sa le pastram. O sa ne faca la cabana. Energizante inseamna batoane activ, Snickers, ciocolata.

Offline Anamaria

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #82 : Luni, 06 Iulie 2015, 14:30 »
Buna tuturor,

Gigi cam pe la ce ora va ajunge microbuzul in Sebes Alba? Eu voi ajunge din Cluj in autogara.

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
« Răspuns #83 : Luni, 06 Iulie 2015, 15:35 »
da sustin ce spune Mimi, sigur in 30 min nu ajung de la Obor la Pacii, mai ales ca nu cunosc Bucurestiul bine...prin urmare propun sa decalam putin plecarea? ce zici Gigi?

Fetele care ajung in gara Obor la 5.30 nu prea au timp sa ajunga la 6 la Agip Pacii. Cel mai usor de ajuns e cu metroul .In niciun caz nu luati taxiul ca faceti o vesnicie. Luati ceva de la Gara Obor pina la statia de metrou Obor ,de acolo luati metroul pina la Eroilor de unde schimbati cu metroul de Preciziei (parca) - sa ma ajute si altcineva care merge mai des cu metroul,apoi din metroul de Preciziei coboriti la statia Pacii si iesiti pe la coada metroului.Acolo,mergeti tot inainte pe aceeasi parte pina dati de benzinarie.
Everything changes..

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #84 : Luni, 06 Iulie 2015, 15:52 »
Ok, nu este ceva foarte important de facut miercuri dupa amiaza acolo, ma gandeam la o plimbare - antrenament sa ne incalzim un pic muschii. Putem sa o facem si acolo unde stam, asa ca decalam totul cu o ora. Plecam la 7.00. Revin cu informatiile despre masina.

Offline Mimi

• Sr. Member
« Răspuns #85 : Luni, 06 Iulie 2015, 17:27 »
 Ludmila , voi ajungeti cu trenul sau cu microbuzul ?Ca ai zis gara ,am priceput ,dar daca ar fi totusi autogara ,ar fi bine sa va mai spun ceva.Eventual ne putem intilni si mergem impreuna de la Obor !

Offline Anamaria

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #86 : Luni, 06 Iulie 2015, 21:42 »
Gigi,

Pe la ce ora ajungeti in Sebes Alba? Unde sa va astept?

Offline tymeea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #87 : Luni, 06 Iulie 2015, 21:44 »
Buna seara,

va rog sa-mi comunicati ora de plecare din Sibiu, banuiesc ca locul de intalnire este tot gara,

Multumesc,
Mihaela

Offline ludmila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #88 : Luni, 06 Iulie 2015, 22:02 »
Ludmila , voi ajungeti cu trenul sau cu microbuzul ?Ca ai zis gara ,am priceput ,dar daca ar fi totusi autogara ,ar fi bine sa va mai spun ceva.Eventual ne putem intilni si mergem impreuna de la Obor !
Buna Mimi. Referitor la cele spuse de tine fac precizarea ca vin impreuna cu Mihaela din Roman la Autogara Obor, urmând ca de acolo să luam totusi un taxi. Am ales altă cursă ca sa ajungem devreme in Bucuresti, Multumesc pentru informatii inca o data. Pe curând!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #89 : Marți, 07 Iulie 2015, 08:51 »
Sofer: Ilin Jenicu tf:  0748 111 962

Auto: B 249 NEW

Imbarcari:

Bucuresti: 7.00 Statia MOL (fosta AGIP) Pacii, Bulevardul Iuliu Maniu 194
Rm Valcea 9.45 - de discutat si inteles cu soferul unde este punctul de intalnire
Sibiu         11.30 - parcarea din gara Sibiu
La Sibiu se face pauza pt sofer 45 minute - statia OMW iesirea spre aeroport
Sebes Alba 13,00 - de discutat si inteles cu soferul unde este punctul de intalnire

Am mai dat o tura pana pe meteoblue sa vedem cum este vremea. Arata perfect cu exceptia zilei de joi, adica atunci cand urcam la cabana. Nu ne zoreste nimeni la ce ora plecam spre cabana, o sa incercam pe cat posibil sa plecam in asa fel incat daca e posibil sa driblam ploaia. Eu am lasat ziua asta mai lejera (avem doar 3 ore de urcare) pt ca avand greutate mare in spate m-am gandit la o urcare lenta.

Eu sper si cred (nu doar pt ca sunt optimist - ci pt ca vremea clar ca este buna) ca nu o sa ne ploua nici joi. Dar trebuie luate toate masurile...Este foarte important sa urcam cu hainele si echipamentul uscat la cabana, pt ca sansele sa-l uscam sunt mici. De aceea puneti totul in pungi, sau in ceva impermeabil. E buna si o husa de rucsac care se trage peste nelasand ploaia sa intre.