Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In inima muntilor Retezat 8 - 12 iulie 2015
paulette:
Ludmila, eu sunt din Iasi, si inca nu am nici o idee cum sa fac cu drumul. M-ar ajuta mult daca am discuta si am stabili cum vom calatori. Iti las adresa de mail: paulette_mol@yahoo.com. Te rog contacteaza-ma .
ludmila:
Buna. Ti-am trimis prin e mail nr. meu de telefon si daca doresti sa mai discutam contacteaza-ma! :bow:
om_shirley:
Ludmila scuze pentru ca-ti raspund cu intarziere dar vremea frumoasa din weekenduri nu m-a lasat sa stau in casa. :)
Pentru noi cred ca cea mai buna varianta ramane autocarul care ajunge la 5:30 in Piata Obor.
Nu stiu unde va fi locul de intalnire cu ceilalti dar cu aceasta informatie doar Gigi ne poate ajuta(am vazut ca difera de la o actiune la alta).
Si inca un aspect care trebuie avut in vedere ar fi ora de intoarcere. Estimarea mea pentru orele 21:30-22:00 cat este de realista?
Ludmila iti las adresa mea de mail, om_shirley@yahoo.com ,pentru a putea face schimb de nr. de telefon.
MihaelaMonea:
Din pacate nu voi putea merge in aceasta excursie....daca este cineva dornic de aer curat si urcus pe munte, am eliberat un loc!!!
cristamro:
Voi merge eu. Deja am luat legatura cu Samiza.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă