Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In inima muntilor Retezat 8 - 12 iulie 2015

<< < (10/22) > >>

Sherban:
adjudecat, achitat avans...ca ramasesem pe afara  :) confirmat op la Bon Voyage :thumbup:

admin:
Nu mai sunt locuri libere.

ludmila:
Buna tuturor. Abia astept sa vina vacanta, abia astept sa merg in Retezat. Am inteles ca plecarea este dimineata,  din Bucuresti. Este cineva din acest grup care pleaca din Moldova? Poate doreste sa luam legatura si sa calatorim impreuna. Daca nu, ne vedem  pe munte! Toate bune ! :thumbup:

om_shirley:
Ludmila, si eu sunt din zona Moldovei si chiar ma intrebam cum sa fac cu transportul. Mi-ar placea sa mergem impreuna, asa ca daca ai vreo propunere scrie-mi.

ludmila:
Bună om_shirley! Mă bucur că mai merge cineva din zonă în Retezat. Eu sunt din Suceava și cred că voi merge cu un autocar spre București, și  care, sper să ajungă în timp util la locul de întâlnire. Tu ai alte variante? Aștept sugestii și poate călătorim împreună, e mai sigur și mai plăcut.Dacă dorești să discutam în privat te rog să-mi lași nr. de telefon și vb! Toate bune! :worship:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă