Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 14 - 21 august 2015

<< < (8/9) > >>

dadus:
Si eu stau la pensiunea Otopeni, asa ca plecam toti dimineata catre aeroport.Eu ajung la Bucuresti joi seara la 8.

admin:
Asa ca plecam 4 din Hotel Otopeni... :)

Intre timp am facut check in-ul si la zborul de la Lisabona la Ponta Delgada. Este un avion cu 2-4-2, am luat margine la cele cu 2, sper sa nu se schimbe aparatul si B-ul de culoar sa se transforme in B de mijloc... ??? Doar Andradei i-am luat la fereastra, la solicitarea ei....asa ca la ea este sigur.

Am sa listez eu tot, sa ma asigur ca este in ordine si vin cu boarding pass-urile tiparite, urmand doar sa le schimbam in bilete...

pinkpanthere:
Daca vrea cineva, poate sta la mine joi, incepand de la ora 17 (atunci vin de la servici). Locuiesc in zona Dristor. Putem pleca de la mine, cu un taxi la aeroport.

dadus:
Hotelurile sunt super :thumbup:, cel din Terceira este pe malul oceanului -privelistea este fantastica :dance:

wonderland:
Din ce vad, o sa va  cam rasfatati voi pe acolo  :) Hai, sa aveti zbor lin si o vacanta de top!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă