Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Delta Dunarii 17 - 21 iunie 2015 - In paradisul pasarilor
wonderland:
--- Citat din: CristianT din Miercuri, 14 Ianuarie 2015, 10:49 ---Salut,
Am intirziat cu plata avansului si am ramas pe dinafara. >:( Gigi ma inscriu ca prima rezerva!
--- Terminare citat ---
CristianT, s-au inventat alarmele de ...reminder. Sunt convinsa ca se va ivi un loc, daca iti doresti asa de mult sa ajungi acolo. Dar fii si tu pe faza si mai atent. :flori:
DCM:
Buna, sunt Cristina din Cluj-Napoca as vrea sa particip la aceasta actiune in cazul in care cineva deja inscris se va retrage. Nu stiu cum putem comunica dar sunt sigura ca organizatorii ne vor ajuta.
admin:
Din pacate trebuie sa te dezamagesc Cristina, sunt in jur de 10 pe lista de asteptare... :-\
ingrid:
Confirmasem ca merg in Delta, dar ma tenteaza mai mult una din excursiile noi prezentate, astfel ca cedez locul meu unei alte persoane - norocoase :). Puteti lua legatura la agentie cu doamna Samiza.
CristianT:
--- Citat din: ingrid din Luni, 09 Februarie 2015, 19:16 ---Confirmasem ca merg in Delta, dar ma tenteaza mai mult una din excursiile noi prezentate, astfel ca cedez locul meu unei alte persoane - norocoase :). Puteti lua legatura la agentie cu doamna Samiza.
--- Terminare citat ---
gata m-am inscris.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă