Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Delta Dunarii 17 - 21 iunie 2015 - In paradisul pasarilor

<< < (3/36) > >>

admin:
Cristi imi pare rau...Ingrid a lansat o alarma falsa.  :-\ Ea a fost inscrisa la Delta, a confirmat insa si achitat apoi la Maramures. Deci nu facea parte din cei care au rezervat un loc in Delta. Nu avea ce loc sa cedeze...Mi-a transmis acum Samiza din agentie.

ingrid:
Aveti dreptate, imi pare rau ca am creat o confuzie, nu eram pe lista finala pentru Delta. Intentionasem sa merg, dar nu am stiut ca lista era demult inchisa. Ar fi trebuit in prealabil sa fi vorbit cu Samiza... Numai bine si o zi buna la toti!

CristianT:

--- Citat din: ingrid din Marți, 10 Februarie 2015, 10:55 ---Aveti dreptate, imi pare rau ca am creat o confuzie, nu eram pe lista finala pentru Delta. Intentionasem sa merg, dar nu am stiut ca lista era demult inchisa. Ar fi trebuit in prealabil sa fi vorbit cu Samiza... Numai bine si o zi buna la toti!

--- Terminare citat ---
M-am lamurit intre timp cu Samiza.  :'(
Desi era complicat caci ar fi ramas liber un loc intr-o camera de doamne, eu m-as fi sacrificat :angel:. 

ella:
Daca nici sacrificiul nu mai e apreciat...

CristianT:

--- Citat din: ella din Marți, 10 Februarie 2015, 20:36 ---Daca nici sacrificiul nu mai e apreciat...

--- Terminare citat ---
Asta e lumea in care traim!  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă